Bódi Sylvi megmutatta, mitől érezte magát a mennyországban

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi -
virág modell Mennyország Bódi Sylvi illat Madagaszkár ylang-ylang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a madagaszkári paradicsomban rátalált a világ egyik legjobb illatú virágára.

Bódi Sylvi szexi dekoltázzsal és egy maréknyi ylang-ylang virággal pózolt. A modellt teljesen rabul ejtette a sárgaság illata, de ez nem csoda, hiszen a leghíresebb parfümmárkák alkalmazzák összetevőnek.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

„Ez a sárga virág itt a kezemben az ylang-ylang. Az illatától a hetedik mennyországban érzem magam. A virágból készült olajat használják bizonyos parfümök készítésnél. (Pl. Chanel No.5)" – írta Sylvi a kép mellé.

Veszélyben van Sean Penn élete, amiért lebuktatta Mexikó legveszélyesebb drogbárójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-veszelyben-van-sean-penn-elete-amiert-lebuktatta-mexiko-legveszelyesebb-drogbarojat.htmlA Rolling Stone magazin közölte a nemrég elfogott Joaquín Guzmánnal készült interjút és fotókat. Sean Penn már bánja, hogy belekeveredett az ügybe. TV + Sztárok--Radics Gigi ismét Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-radics-gigi-csaladjaval-egyutt-utazik-amerikaba.htmlA gyönyörű hangú énekesnő a családjával együtt költözik ki a tengerentúlra, hogy ott folytassa karrierje építését. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKínos! Részegen gúnyolódott a közönségén Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-madonna-enekesno-reszeg-volt-es-gunyolodott-a-kozonsegen-a-kentuckyban-adott-koncertjen.htmlA hírek szerint a popkirálynő kicsit többett ivott a kelleténél a Rebel Herat Tour egyik koncertje előtt. TV + Sztárok--Szadomazo jelenet miatt bünteti az RTL Klubot a médiahatósághttp://www.life.hu/sztarok/20160117-korhatarszabalyok-megsertese-es-szadomazo-jelenet-miatt-bunteti-az-rtl-klubot-a-mediahatosag.htmlKorhatárszabályok megsértése miatt 7,5 millió forint bírságot szabott ki az RTL Klubra a Médiatanács a Hungary's Got Talent egy jelenete miatt. TV + SztárokOrigoMáris keresik a szereplőket a Big Brotherből és ValóVilágból összegyúrt valóságshow-hozhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-maris-keresik-a-szereploket-a-big-brotherbol-es-valovilagbol-osszegyurt-valosagshow-hoz-az-rtl-2re.html Az RTL hatalmas durranásnak szánja a két ismert valóságshow házasításából megszülető harmadik műsort, a szereplőket pedig máris elkezdték keresni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÖsszeköltözik vőlegényével Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-osszekoltozik-volegenyevel-szabo-zsofi.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. A fiatal pár döntött, lakást keresnek Budapesten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.