Idegenvezetőnek állt Frei Tamás: Miamiban kalauzolja a turistákat

Fotó: Polyák Attila/Origo -
turista regényíró Miami Frei Tamás idegenvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
540 ezer forintnak megfelelő összeg - ennyiért fogadhatjuk fel idegenvezetőnek a műsorvezetőből lett regényírót Miamiban.

7 napos, 5 éjszakás körutazást kínál az egyik iroda Frei Tamással - írja a Bors. A nagyjából félmillió forintos árba beletartozik a napfényes Miami nevezetességeinek meglátogatása, illetve a várostól néhány kilométerre fekvő Everglades Nemzeti Park is, ahol különleges állat- és nö­vényfajokat, illetve egy aligátorfarmot is megnézhetnek a turtisták.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Más érdekeltségem ebben nincs, az utakat ők szervezik, értékesítik és ők keresnek rajtuk.

Nem lehet szépen, nyugodtan lemászni a tetőről. Ugrani kell!

- fogalmazott Frei Tamás a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának adott interjújában. A cikket ide kattintva olvashatod el.

Elbocsátották a TV2 programigazgatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-shadia-nugud-a-tv2-tartalomert-felelos-kreativ-igazgatoja-tavozik.htmlTávozik a TV2-től Shadia Nugud a TV2-csoport tartalom és kreatív igazgatói pozíciójából. TV + SztárokOrigoHatalmas botrány az angol Big Brotherbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-a-celebrity-big-brother-valosagshow-hatalmas-botranya-eroszakkal-es-rasszista-megjegyzesekkel.htmlHivatalos figyelmeztetést kapott a műsor szerkesztőitől Megan McKenna valóságshow-sztár, miután durva és erőszakos megjegyzést tett egyik versenytársára. TV + Sztárok--Mi történt a dívával? Alig lehet ráismerni Mariah Carey-rehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-mariah-carey-enekesno-felismerhetetlen-teljesen-megvaltozott.htmlNem a legjobb formájában kapták lencsevégre az éppen nyaraló énekesnőt. TV + Sztárok--Rendhagyó videóban köszöntötték fel Eszenyi Enikőt: 55 éves lett!http://www.life.hu/sztarok/20160111-eszenyi-enikot-videoval-koszontottek-fel-kollegai-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA Vígszínház igazgatóját egy Facebookra feltöltött felvételen köszöntötték kollégái. TV + SztárokOrigoEgy képen a Szex és New York két jó pasija - Nézd meg, hogy megváltoztak!http://www.life.hu/sztarok/20160112-a-szex-es-new-york-ket-szinesze-chris-noth-es-john-corbett-nagyon-megoregedtek.htmlIgencsak eljárt az idő Mr. Big és Aiden Shaw felett. Te felismered még a népszerű csajsorozat egykor jóképű sztárjait? TV + Sztárok--Könnyekben tört ki David Bowie exfelesége, amikor megtudta, hogy a zenész meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-angie-bowie-david-bowie-exfelesege-konnyekben-tort-ki-amikor-megtudta-hogy-meghalt-az-enekes.htmlA jelenleg épp egy reality show-műsorban részt vevő Angie Bowie a Big Brother-házban szerzett tudomást arról, hogy meghalt egykori férje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.