Helen Mirren akár 20 évet is letagadhatna a korából

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
Helen Mirren Cristics' Choice Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő még mindig elképesztő formában van. Ezt bizonyította a Critics' Choice Awards vörös szőnyegén is.

Nehéz elhinni, hogy Helen Mirren 70 éves, ugyanis hihetetlenül jó formában van! Akár 20 évet is letagadhatna az Oscar-díjas színésznő, aki tündöklő volt a vasárnapi Critics' Choice Awardson. A díjátadón minden sztár kitett magáért, Helennek azonban ezúttal is sikerült mindenkit túlragyognia. A mindig elegáns színésznő egy rendkívül ízléses, fekete virágmintás ruhában kápráztatta el kollégáit és a fotósokat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Görög Zita álomszép helyen pihen: Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160118-gorog-zita-musorvezeto-alomszep-helyen-pihen-es-szexi-furdoruhaban-pozolt.htmlA műsorvezető szexi fürdőruhában pózolt egy gyönyörű relaxációs szobában, ahonnan még az őzikéket is kifigyelheti. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs műsorvezetés közben dobta le a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-sebestyen-balazs-a-calss-fm-morning-show-musorvezetoje-felmeztelen-vezette-a-reggeli-musort.htmlA műsorvezető félmeztelenül vezette kedden a Morning Showt. TV + Sztárok--Micsoda mázlista! Megcsókolta rajongóját Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160118-leonardo-dicaprio-csokot-adott-egy-rajongojanak-sot-meg-is-olelte-romaban-fotok.htmlA színész éppen Rómában van, ahol sorra járja a helyi nevezetességeket. Az utcán összefutott egy lelkes hölgyrajongójával, akinek még egy puszit is sikerült kicsikarnia a sztártól. TV + Sztárok--Lemmy, Bowie, Rickman? Íme, az utolsó fotók, amik sztárokról készültek a haláluk előtt http://www.life.hu/sztarok/20160118-halaluk-elott-fotozott-sztarok-igy-neztek-ki-a-legendak-mielott-eltavoztak-volna-fotok.htmlSajnos az utóbbi időben számtalan híres művészt veszítettünk el, akik fájóan fiatalon, vagy hosszú betegség után hagytak itt minket. Bár emlékük örökké él bennünk, néhány felvétel azért maradt az utókor számára az utolsó napjaikról. TV + SztárokOrigoKirály Viktorral órákon át „szemezett" egy stewardhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-kiraly-viktorral-enekessel-az-amerikai-voice-versenyzojevel-orakon-at-szemezett-egy-steward.htmlAz énekesnek az Amerika és a Magyarország közötti folyamatos ingázás során sok vicces élményben van része, amikor felismerik őt a rajongók - most egy ilyet meg is osztott meg Kárász Róberttel. TV + Sztárok--A 9 éves Jacob Tremblay ellopta a show-t a felnőttek elől a Critics’ Choice Awardsonhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-a-9-eves-jacob-trembley-mindenkit-levett-a-labarol-koszonobeszedevel-a-critics-voice-awardson.htmlA szoba című dráma színésze kapta A legtehetségesebb fiatal színész/színésznő díját a vasárnap esti Critics’Choice Awardson, és annyira édes beszédet mondott, hogy mindenkit levett a lábáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.