Kínos! Katie Holmes szétfolyt sminkben vásárolgatott

vásárlás smink Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt Beverly Hillsben kapták lencsevégre a paparazzik, de láthatóan nem volt felkészülve a fotósokra!

Katie Holmes vásárolgatni indult Beverly Hillsbe, de a fotósoktól ott sem volt nyugta. A színésznőt ruhaválogatás közben kapták le, aminek Katie egyáltalán nem örült. Nem is csoda, hiszen finoman szólva sem volt a legjobb formájában.

Forrás: NORTHFOTO

A színésznő laza öltözékben és szétfolyt sminkkel shoppingolt. és szúrós pillantásokkal illette a paparazzikat.

Helen Mirren akár 20 évet is letagadhatna a korábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-helen-mirren-szineszno-gyonyoru-volt-a-cristics-choice-awardson.htmlAz Oscar-díjas színésznő még mindig elképesztő formában van. Ezt bizonyította a Critics' Choice Awards vörös szőnyegén is. TV + Sztárok--Kiderült: Ezért volt Hugh Jackman Budapesten http://www.life.hu/sztarok/20160118-hugh-jackman-ezert-jart-nalunk-budapesten-forgatott-reklamot-a-szinesz.htmlA világsztár a Budai Várral a háttérben szelfizett még tegnap. Sok hír felröppent arról, hogy mit keres a fővárosban. A jelek szerint egy reklámot forgatott nálunk. TV + Sztárok--Görög Zita álomszép helyen pihen: Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160118-gorog-zita-musorvezeto-alomszep-helyen-pihen-es-szexi-furdoruhaban-pozolt.htmlA műsorvezető szexi fürdőruhában pózolt egy gyönyörű relaxációs szobában, ahonnan még az őzikéket is kifigyelheti. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs műsorvezetés közben dobta le a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-sebestyen-balazs-a-calss-fm-morning-show-musorvezetoje-felmeztelen-vezette-a-reggeli-musort.htmlA műsorvezető félmeztelenül vezette kedden a Morning Showt. TV + Sztárok--Micsoda mázlista! Megcsókolta rajongóját Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160118-leonardo-dicaprio-csokot-adott-egy-rajongojanak-sot-meg-is-olelte-romaban-fotok.htmlA színész éppen Rómában van, ahol sorra járja a helyi nevezetességeket. Az utcán összefutott egy lelkes hölgyrajongójával, akinek még egy puszit is sikerült kicsikarnia a sztártól. TV + Sztárok--Lemmy, Bowie, Rickman? Íme, az utolsó fotók, amik sztárokról készültek a haláluk előtt http://www.life.hu/sztarok/20160118-halaluk-elott-fotozott-sztarok-igy-neztek-ki-a-legendak-mielott-eltavoztak-volna-fotok.htmlSajnos az utóbbi időben számtalan híres művészt veszítettünk el, akik fájóan fiatalon, vagy hosszú betegség után hagytak itt minket. Bár emlékük örökké él bennünk, néhány felvétel azért maradt az utókor számára az utolsó napjaikról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.