Berki Krisztián: „Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam"

TV2 kommentelők posztolás Amerika Édes Élet Tatabánya Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Édes Élet című műsorának sztárja reagált azokra a hírekre, amelyek szerint már Tatabányán és nem Amerikában forgat. 

Krisztiánnal Tatabányán találkozott néhány követője, miközben a közösségi oldala szerint Miamiból posztolt. A sztár a Life.hu-nak elmondta, miből adódott a félreértés.

Forrás: Facebook/TV2

„A story arról szól, hogy valaki elment valahová - tehát nem azt hazudta, hogy ott volt - és vannak jó fotói és azokat megosztja a közösségi oldalán. Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam, tényleg megtörténtek velem azok az események. Világosan írtam a posztban, hogy a fotó Amerikában készült, de ez nem jeleni azt automatikusan, hogy ott is vagyok. Nagyon örülök, hogy 250 ezeren követnek és negyedmillió ember azzal tud foglalkozni, hogy én mit és honnan posztolok" – mondta Krisztián, aki hozzátette, mivel egy realityben szerepel, ezért vannak szabályok, amire figyelni kell.

„A közösségi oldalamon megosztott képeknek, történeteknek nyilván kronológiailag szinkronban kell lenniük a tévében látható epizódokkal, mivel nem élő adásról beszélünk, néhány napos átfutással kerülnek képernyőre a felvételek. Erre, aki a médiában dolgozik, odafigyel, hiszen ez a profizmus" – magyarázta az Édes Élet sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.