Király Viktor: „Adam Levine barátként tekintett ránk"

Adam Levine barát Amerika Class FM The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes elmesélte, hogy élte meg a tehetségkutatóból való kiesést, milyen kapcsolatba került a világsztár mentorokkal és milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Néhány hónapja egy fél világ szurkolt Király Viktornak az amerikai The Voice-ban, aminek köszönhetően ma már külföldi lemezkiadókkal tárgyal. A New Yorkból nemrég hazatért énekest, a Class FM sztárja, Garami Gábor fogadta a repülőtéren, és faggatta élményeiről.

Forrás: redlemon

„Gwen és Adam – nem csak azért, mert ők voltak a mentoraink – szerettek is velünk lenni. Nem mondom, hogy Pharell és Blake nem, de ők valahogy mások voltak. Pharell például nagyon csendes, aki elvan a saját világában, de valószínűleg azért is olyan sikeres, mert folyamatosan azon kattog, milyen zene legyen a következő. Adam Levine pedig olyan csávó, aki ha nem forog a kamera, odajön hozzád, előveszi a telefonját, elkezd képeket mutatni, mintha régi barátok lennétek" – mesélte élményeit a sztár, aki a népszerűséget külföldön is megtapasztalta. „Volt olyan, hogy hajnali ötkor sétáltam haza és hallottam, hogy egy taxiból kikiabált öt lány: 'Viktor! I love you!'. Még mindig hihetetlen számomra, hogy ezt a szintet el tudtam érni Amerikában" – mesélte az Énekes a Class Utasban.

Berki Krisztián: „Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam"http://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-reagalt-arra-hogy-tatabanyan-lattak-mikozben-amerikabol.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának sztárja reagált azokra a hírekre, amelyek szerint már Tatabányán és nem Amerikában forgat. TV + Sztárok--Szabó Zsófi: "Nem fogtok bennem csalódni"http://www.life.hu/sztarok/20160119-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-pozitiv-posszttal-kezdte-a-mai-munkat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője, úgy tűnik ezentúl csak a pozitív kommentekre hallgat és nagy lendülettel vetette bele magát a következő forgatásba. TV + Sztárok--Így még sosem láthattad Hajdú Pétert - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160119-hajdu-peter-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol-a-sztar-nagyon-cuki-kisfiu-volt.htmlA műsorvezető egy facebookos kihívás miatt mutatott meg magáról egy gyermekkori fotót. A rajongók egyszerűen imádják! TV + SztárokOrigoKurt Russell otthonába menekült Diana hercegnő az újságírók előlhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-diana-hercegne-kurt-russell-szinesz-coloradoi-otthonaba-menekult-az-ujsagirok-elol.htmlA színész és a néhai hercegné egy filmpremieren ismerkedtek össze egymással. Kurt Russel ekkor ajánlotta fel coloradói otthonát Dianának, mint menedéket a magánéleti zűrök és a fotósok hada elől. TV + SztárokAFPLucy Lawless, az egykori Xena nagyon megváltozott - Alig ismertük fel!http://www.life.hu/sztarok/20160119-lucy-lawless-kulseje-teljesen-megvaltozott-xena-ma-mar-alig-felismerheto-foto.htmlLucy Lawless jelenleg Új-Zélandon él, és három gyermek édesanyja. Jó pár éve visszavonult a tévéképernyőről, bár kisebb szerepeket még ma is szívesen elvállal. TV + SztárokTordy Géza: "Csak múltam van, nincs jelenem, sem jövőm"http://www.life.hu/sztarok/20160119-tordy-geza-a-nemzet-szinesze-bezarkozott-mar-nem-szerepel-szini-eloadasban.htmlBorús interjút adott a nemzet színésze: saját bevallása szerint már nem találják meg őt a szerepek, és bár korábban is zárkózott volt, idősebb korára még inkább megkeseredett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.