Stohl András egy autóban döntötte meg Dobó Katát

Dobó Kata Válótársak Stohl András autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András karaktere a Válótársakból újabb skalpot tudhat magáénak. A sorozat legújabb részében Dobó Katát döngette egy autóban.

Az autó hátsó ülésén esett egymásnak Stohl András és Dobó Kata, akik a sztori szerint a gimiben szerelmesek voltak egymásba. A nő hosszú időre New Yorkba költözött, most azonban visszatért, ráadásul a gyerekeik egy suliba járnak, ahol össze is találkoztak.

Részlet a Válótársak c. sorozatból Forrás: RTL Klub

Bár a képernyőn a jelenet pikáns, a forgatás inkább vicces volt. "Úgy gondolom, egy szexjelenetben nem kell mindent pőrén megmutatni, az a fontos, hogy a néző értse, miről van szó. Bár Katának nincs mit rejtegetnie, és egyiküknek sem okoz gondot egy ilyen jelenet eljátszása, most nem az volt a fontos, hogy levetkőztessük" – mondta a Borsnak Kovács Dá­niel Richárd rendező, aki azt is elárulta, hogy a két színésznek eleinte segíteni akartak azzal, hogy egy technikus lökdöste hátulról az autót szex közben, de a színészek végül annyira belelendültek, hogy nem volt szükség külső segítségre.

Részlet a Válótársak c. sorozatból Forrás: RTL Klub
Részlet a Válótársak c. sorozatból Forrás: RTL Klub
Részlet a Válótársak c. sorozatból Forrás: RTL Klub

"Sosem játszottam még együtt Katával, de már a castingon hamar összeszoktunk, jól működtünk együtt. Örülök, hogy volt ilyen sejtelmesebb szexjelenetem is, sokkal könnyebb ilyet forgatni. Nem kell arra figyelni, hogy a színésznőnek mije látszik, és mi nem, sokkal emberibb" – magyarázta Stohl András.

Dobó Kata megerősítette kollégája szavait: "Erről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni! Profi színészekkel, elképesztően profi stábbal, olyan volt, mintha nyaraltunk volna. Nem volt stresszhelyzet, nem volt feszültség, nagyon kellemes hangulatban és ritmusban telt el az a pár nap. Bucinál kellemesebb partnert senkinek nem kívánok! Örömmunka volt!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.