Gondoltad volna, hogy Debreczeni Zita finnyás?

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita -
finnyásság Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell ízléséről olasz barátja, Gianni vallott. Az étteremtulajdonos barátnője miatt nem tud kísérletezni a konyhában.

Gianni a minap egy világhírű olasz séffel ebédelt. A különleges alkalomról a TV2 Aktív című műsora adott hírt. Gianni bevallotta, hogy saját éttermében mindig igyekszik újítani valamit, de az ételekkel való kísérletezések átalakultak, mióta Debreczeni Zita a barátnője.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita

Kiderült, hogy Zita nem szeret variálni az ételekkel, mert nagyon finnyás. Csak azokat eszi meg, amit szeret, de mással ő nem szeret kísérletezni.

Szabó Ádám ledobta a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szabo-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-adamja-ledobta-a-textilt-es-izmos-felsotestet-villantott.htmlIzmos felsőtestet villantott a Barátok közt sztárja, akinek meztelen testét csak egy törülköző takarta. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Íme, az első fotó a Jakupcsek nélkül zajló Ridikülből http://www.life.hu/sztarok/20160120-mar-forgatjak-a-ridikul-uj-reszeit-diossy-klari-mellett-tobb-sztar-is-lathato-az-elso-foton.htmlMár forgatják a műsor vadonatúj részeit - immár Dióssy Klárival. Az első vendégek pedig a következők: Kovács Kati, Oszvald Marika, Kárász Eszter és Újvári Zoltán. TV + SztárokOrigoMa 50 éves Csomor Csilla - Ennyit változott az évek során a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160120-csomor-csilla-ma-otven-eves-a-szineszno-sokat-fogyott-azt-utobbi-idoben-eletmodvaltas.htmlAz ország 1998-ban ismerhette meg a Barátok közt című sorozatban, amikor megkapta Berényi Zsuzsa szerepét. Ma már inkább színházakban szerepel, és a külseje is nagyban megváltozott az évek alatt. TV + Sztárok--Kínos baki történt Szíj Melinda koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szij-melinda-egykori-megasztaros-enekesno-koncertje-elott-kinos-baki-tortent.htmlA Megasztár egykori versenyzője Székesfehérváron lépett a színpadra teltházas koncertjén, amely előtt nem sokkal kiderült: nem volt minden egészen rendben. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huKirály Viktor: "Egyelőre nincs a zsebemben lemezszerződés"http://www.life.hu/sztarok/20160120-kiraly-viktornak-tobb-koncertje-is-van-amerikaban-de-a-lemezszerzodes-meg-varat-magara.htmlKirály Viktor rengeteget dolgozik külföldi karrierje beindításán, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, mint a legtöbb ember gondolná. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.