Íme, az első fotó a Jakupcsek nélkül zajló Ridikülből

Forrás: Fb/Ridikül -
Ridikül (műsor) fotó Dióssy Klári műsor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már forgatják a műsor vadonatúj részeit - immár Dióssy Klárival. Az első vendégek pedig a következők: Kovács Kati, Oszvald Marika, Kárász Eszter és Újvári Zoltán. 

Dióssy Klári, a Család-barát magazinműsor korábbi háziasszonya váltja január 25-től Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben. Az első adás jövő héten lesz látható először a tévéképernyőkön. A műsor készítői most egy közös fotóval lepték meg a rajongókat, melyen az összes új szereplő helyet kapott.

Forrás: Fb/Ridikül
Jakupcsek Gabriella: „Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom"http://www.life.hu/sztarok/20160119-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-titoktartasi-penzt-kaphat-a-koztevetol-1-2.htmlKarácsony előtt pár nappal menesztették a műsorvezetőt az MTVA-tól, ám a hivatalos szerződésbontás még nem történt meg, így egyes sajtóhírek szerint akár titkos megállapodás is létrejöhet. TV + Sztárok--Dióssy Klári: „Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni”http://www.life.hu/sztarok/20160112-diossy-klari-kihivasnak-erzi-a-ridikul-vezeteset.html"Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - mondta a műsorvezető a hirado.hu-nak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Evelin beszólt apjának: "Hát ez nagyon gagyi!" http://www.life.hu/sztarok/20160120-gyozike-uj-szama-meg-lanya-evelin-szerint-is-nagyon-gagyi.htmlGáspár Győző egy egészen újhullámos produkcióval állt elő, amit már meg is osztott Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoMa 50 éves Csomor Csilla - Ennyit változott az évek során a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160120-csomor-csilla-ma-otven-eves-a-szineszno-sokat-fogyott-azt-utobbi-idoben-eletmodvaltas.htmlAz ország 1998-ban ismerhette meg a Barátok közt című sorozatban, amikor megkapta Berényi Zsuzsa szerepét. Ma már inkább színházakban szerepel, és a külseje is nagyban megváltozott az évek alatt. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelentben lát" (Láttamozás alatt még nem mehet ki)http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel, Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Fenyő Iván: "Én vagyok a lélek Hosszú Katinkája"http://www.life.hu/sztarok/20160120-fenyo-ivan-a-lelek-hosszu-katinkaja.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, tegnap komoly kritikát fogalmazott meg a színész a nők viselkedésével kapcsolatban, és a manapság igencsak elterjedt érzelemmentes szexről. A Facebook-bejegyzésnek nagy visszhangja lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.