Charlize Theron egy budapesti magánklinikán járt

Forrás: AFP/Jason Merritt -
magánklinika luxus vizsgálat gyerekek Charlize Theron Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő gyermekeivel járt a luxuskórházban, ahová állítólag kislányát, a nyáron örökbefogadott Augustot vitte vizsgálatra.

Charlize állítólag bébiszitter és testőrök nélkül, inkognitóban érkezett a kórházba gyerekeivel. Mivel a kisfiú egészségesen baktatott mellette, a Story magazin szerint valószínűbb, hogy a kislányát vitte vizsgálatra.

Forrás: AFP/Jason Merritt
Boldog szülinapot, Zámbó Jimmy!http://www.life.hu/sztarok/20160120-bulvarrap-hegyi-rolival-zambo-jimmy-emlekere-keszitett-video-a-kiraly-orokke-el.htmlZámbó Jimmy január 20-án ünnepelte volna az 58. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel emlékezett meg az énekesről. TV + Sztárok--Megszólalt Czeizel Endre öccse, Tamás: „Elkeseredne a bátyám, ha ezt látná"http://www.life.hu/sztarok/20160121-czeizel-endre-orvosprofesszor-occse-tamas-megszolat-es-meltatlannak-tartja-a-hagyatek-koruli.htmlAz orvosprofesszor testvére méltatlannak tartja a hagyaték körül kialakult helyzetet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRendszeresen újraírja végrendeletét Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-klapka-gyorgy-rendszeresen-ujrairja-vegrendeletet.htmlNem készül a halálra Klapka György, de évekkel ezelőtt megírta a végrendeletét, amit rendszeresen megváltoztat. TV + Sztárok--Kárász Robit élő adásban hipnotizáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-karasz-robertet-a-tv2-mokka-adasaban-eloben-hipnotizaltak-es-kitalaltak-a-gondolatait.htmlLovas Szabolcs mentalista és hipnotizőr élő adásban lopott gondolatot a műsorvezetőtől, miután kétszer is hipnotizálta. TV + Sztárok--John Travolta fejéről levált a parókahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-john-travolta-parokaja-a-fotosok-elott-kezdett-el-levalni-a-fejerol.htmlA színésznek már rég nem olyan dús a hajkoronája, mint egykor volt. Csellel próbálta elfedni ritkuló szálait, de vesztére mindenkinek feltűnt a turpisság. TV + Sztárok--Ma 50 éves Csomor Csilla - Ennyit változott az évek során a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160120-csomor-csilla-ma-otven-eves-a-szineszno-sokat-fogyott-azt-utobbi-idoben-eletmodvaltas.htmlAz ország 1998-ban ismerhette meg a Barátok közt című sorozatban, amikor megkapta Berényi Zsuzsa szerepét. Ma már inkább színházakban szerepel, és a külseje is nagyban megváltozott az évek alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.