Megszólalt Czeizel Endre öccse, Tamás: „Elkeseredne a bátyám, ha ezt látná"

vita örökség Czeizel-per orvos szerető hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosprofesszor testvére méltatlannak tartja a hagyaték körül kialakult helyzetet.

Ahogy a Life.hu is megírta, Czeizel Endre szeretője, Dóra, akitől gyermekei is születettek az orvosprofesszornak, komoly összeget követel az örökségből. A család nem érti a történteket, és most Czeizel Tamás is megszólalt az ügyben - írja a Story.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Dórival mostanra teljesen megszakítottam a kapcsolatot, pedig a temetésen, még mellettem állt. Dórának több olyan megnyilvánulása is volt, ami nem tetszett. A bátyám betegsége idején sem volt nyugalom. A halála után pedig bekeményített. Nem értem, miért viselkedik így, mert senki nem bántotta. Én is befogadtam annak idején. Hét évig ingyen lakott nálam"- magyarázta Tamás.

Geszti Péter hamarosan újra megjelenik a tévéképernyőn?http://www.life.hu/sztarok/20160121-geszti-peter-rapper-zenesz-szovegiro-lehet-hogy-iden-is-beul-az-xfaktor-zsuriszekebe.htmlA rapper sejtelmes választ adott arra a kérdésre, idén láthatjuk-e őt az X-Faktor új évadában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRendszeresen újraírja végrendeletét Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-klapka-gyorgy-rendszeresen-ujrairja-vegrendeletet.htmlNem készül a halálra Klapka György, de évekkel ezelőtt megírta a végrendeletét, amit rendszeresen megváltoztat. TV + Sztárok--Lengyel Tamásról kiderült, hogy diszlexiás http://www.life.hu/sztarok/20160120-lengyel-tamasrol-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-szereplojerol-kiderult-hogy-diszlexias.htmlA fiatal színész barátainak vallotta be, hogy hatalmas problémával küzd. TV + Sztárok--Solti Ádám ledobta a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szabo-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-adamja-ledobta-a-textilt-es-izmos-felsotestet-villantott.htmlIzmos felsőtestet villantott a Barátok közt sztárja, akinek meztelen testét csak egy törülköző takarta. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Megtervezte saját temetését Céline Dion elhunyt férje, René Angelilhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-celine-dion-elhunyt-ferje-rene-angelil-megtervezte-a-sajat-temeteset.htmlRené Angélil szeretett volna könnyíteni a gyászoló énekesnő terhein, ezért már több hónappal a halála előtt megkezdték az előkészületeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.