Demcsák Zsuzsa fotó műsorvezető Facebook szemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán tette közzé azt a fotót, ahol szemüvegben látható. Fel is tett gyorsan egy kérdést a követőinek: szerintük jól áll neki a kiegészítő? 

Zsuzsa ma nem műsorvezetőként, hanem vendégként szerepelt a Mokka reggeli adásában. A 37 éves sztár kipróbálta, milyen is lenne a továbbiakban szemüvegesnek lenni, melyet meg is osztott a közösségi oldalán. Több kommentelő is azt írta, hogy bár jól áll neki az okuláré, inkább ne viselje, vagy váltson egy másik keretre.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Szerinted jól áll Zsuzsának a szemüveg?

Így jutott be Vastag Csaba a Golden Globe-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-enekes-igy-jutott-be-a-golden-globera.htmlAz énekesnek szinte az utolsó pillanatban sikerült meghívást kapnia az eseményre. TV + SztárokOrigoMegszólalt Czeizel Endre öccse, Tamás: „Elkeseredne a bátyám, ha ezt látná"http://www.life.hu/sztarok/20160121-czeizel-endre-orvosprofesszor-occse-tamas-megszolat-es-meltatlannak-tartja-a-hagyatek-koruli.htmlAz orvosprofesszor testvére méltatlannak tartja a hagyaték körül kialakult helyzetet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy készült Liptai Claudia és Kern András szexjelenete!http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-es-kern-andras-szinesz-kozos-szexjelenetukrol-meseltek.htmlA két színész, már a forgatások előtt elkezdett gyakorolni a színházi próbák között, hogy hitelesen hozzák a pikáns jelenetet. TV + Sztárok--Julia Roberts úgy ragyog, hogy akár 10 évet is letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-julia-roberts-akar-10-evet-is-letagadhatna-korabol.htmlAz Oscar-díjas színésznőn egyáltalán nem fog az idő. Hiába töltötte már be a 48. életévét, egyáltalán nem látszik rajta! TV + Sztárok--Aleska hajmeresztő pózba vágta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-safrany-emese-megmutatta-milyen-hajlekony.htmlSáfrány Emesénél tett látogatást Németh Máté, a Life.hu riportere. A hihetetlenül hajlékony híresség megmutatta, milyen gyakorlatokkal készül a Légtornász Világbajnokságra. TV + Sztárok--Hoppá! Rögtönzött koncertet adott Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-csobot-adel-enekesno-rogtonzott-koncertet-adott-egyenesen-az-autojabol.htmlMost megnézheted, hogy milyen amikor a kismama énekléssel szórakoztatja magát az autóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.