Gáspár Győző kiakadt: "Csak úgy szerepelhetsz, ha pénzt adsz"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
felháborodás Facebook Gáspár Győző showman Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman Facebook oldalán adott hangot felháborodásának: véleménye szerint csak úgy kerülhet valaki a képernyőre, ha fizet érte.

Nagyon sajnálom, hogy a magyar televíziós történelemben eljött az az idő, ahol csak úgy szerepelhetsz, hogy a kissebb vezetőségnek pénzt adsz a fizetésedből, meg előre a saját zsebedből

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Mindegy hogy rossz példát mutatsz az embereknek, mindegy hogy csalásból, drogozásból élsz,vagy az is mindegy hogy tanultad ezt a szakmát, vagy évekig gyakoroltad, hogy megtanuld, és hogy ebből tisztességesen megtudjál élni,

"Itt nem kell hogy műsorvezetőnek tanulj,vagy gyakorlatot szerezz, elég ha van pénzed,amit előre és közben oda adsz megfelelő embereknek,és már műsorvezető is vagy azonnal, egy extra szerződéssel a kezedbe,kiemelt fizetéssel… így már szinte bármit megtehetsz... Mikor változik meg ez a rendszer, hogy a szereplőket ne a pénzükért szerepeltessenek, hanem a tehetségükért…. ja és a pofátlanságnak vannak olyan magas fokai, amiért nem jár büntetés, csak csodálat" - fogalmazott a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.