Sarka Kata kislánya megmondja, amikor hurkásnak látja anyukáját

Sarka Kata hízékony hurkás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata hajlamos a hízásra, ezért mind a sport, mind a helyes tápálálkozás fontos része az életének. Azért persze neki is vannak olyan időszakai, amikor egy kicsit elengedi magát. 

Ezek az időszakok persze nem tartanak túl sokáig, hiszen lánya, Noncsi is azonnal kritikus lesz, amikor hurkásnak látja édesanyját.

“Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor egy kicsit elengedem magam. Én is eszem palacsintát, tiramisut, alig várom ezeket az időszakokat. Viszont ilyenkor rám szól a kislányom, hogy ‘Anya, nagyon hurkás vagy’. Akkor egy kicsit összeszedem magam és ő is látja, hogy ezen lehet változtatni egy kis kitartással és sporttal. Úgyhogy neki is magas elvárasai vannak velem szemben” – mesélte az Aktívnak Kata.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.