Sebestyén Balázs: "Meg kellene becsülni egy ilyen embert, mint Hosszú Katinka"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Magyar Úszó Szövetség úszás Morning Show Hosszú Katinka Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli Morning Showban a hallgatók kérdéseire válaszoltak a műsorvezetők, így került szóba a Hosszú Katinka-ügy is, ami egy ideje megosztja a magyar közvéleményt. 

Sebestyén Balázs ezzel kapcsolatban hangsúlyozta, nem lát bele az ügy minden részletébe, így ítélkezni sem szeretne, viszont úgy gondolja, biztos van alapja annak, amit Hosszú Katinka állít. "Szerintem meg kellene becsülni egy ilyen embert, és támogatni kellene" - tette hozzá.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Hosszú Katinka néhány hete egy sajtótájékoztatón tépte szét a Magyar Úszószövetség szerződés-tervezetét, mondván, nem tudja elfogadni, hogy a vb-promóciót szabják meg a támogatás feltételéül.

Kulcsár Edina: "Próbálok csak a jó dolgokra koncentrálni"http://www.life.hu/sztarok/20160120-kulcsar-edina-zenehallgatas-kozben-probal-csak-a-jo-dolgokra-koncentralni.htmlKulcsár Edinának rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie tavaly év végén: szakítottak vőlegényével és kórházról kórhazra járt. Edina most elárulta, a zene mindig is sokat segített neki abban, hogy pozitív energiákkal töltődjön fel. TV + Sztárok--Bírságot kapott az RTL Klub a Hungary's Got Talent egyik produkciója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-birsagot-kapott-a-mediatanacstol-az-rtl-klub-a-hungary-s-got-talent-egyik-produkcioja-miatt.htmlKorhatárszabályok megsértése miatt 7,5 millió forint bírságot szabott ki az RTL Klubra a médiatanács - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által az MTI-hez eljuttatott közleményben. TV + SztárokOrigoDurva! Ezek voltak 2015 legnagyobb bakijai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezek-voltak-2015-legnagyobb-bakijai-a-sztarvilagban.htmlHiába, a sztárok is csak emberek, velük is előfordul, hogy néha rosszabb passzban vannak: péniszt villantanak több ezer ember előtt, leesnek a színpadról, vagy éneklés közben nyílik ki a fellépőruhájuk. Összegyűjtöttük 2015 legnagyobb sztárbakijait. TV + Sztárok--Novodomszky Éva: "Nem tudok róla, hogy kirúgtak volna, remélem, hogy nem"http://www.life.hu/sztarok/20151223-novodomszky-eva-remeli-hogy-ot-nem-rugtak-ki.htmlAz MTVA 130 dolgozójától vált meg karácsony előtt, köztük volt Jakupcsek Gabriella is. A Blikk több ismert műsorvezetőnél is arról érdeklődött, ők megtarthatják-e a munkájukat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIsmét hatalmas bakiparádé volt a Jóban Rosszban sorozatban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmas-grimaszolas-es-bakiparade-a-joban-rosszban-forgatasan.htmlÖsszeakadó nyelvek, vicces grimaszolások - néha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belesülnek a szövegbe. Ezek voltak a Jóban Rosszban forgatásainak legviccesebb pillanatai. TV + Sztárok--Tatár Csilla külseje teljesen átalakult, mióta anya lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151223-tatar-csilla-haja-barna-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető élete gyökeresen átalakult, mióta megszülte első gyermekét. Sőt, külsejében is apró, de annál feltűnőbb változás állt be, melyet Tatár Csila nem viselt maradéktalanul jól. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.