A Dal legszexibb énekese, Freddie elárulta, mi a kabalája

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
A Dal 2016 Fehérvári Gábor Alfréd A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere az élő adás előtt kapta el a jóképű Freddie-t.

"Természetesen van bennem izgalom, de itt nem a saját bőrömet viszem a vásárra, hanem a dalt. A színpadra lépés előtt öt perc csendre van szükségem, ilyenkor mintha egy buborékban lennék. Ez segít, megnyugtat" - mondta Fehérvári Gábor Alfréd.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nemcsak a lányrajongokra számítok, hanem szeretném, ha mindenkire hatna a dalom."

Nem az a cél, hogy a lányokat őrjítsük meg."

Arra a kérdésre pedig, hogy van-e már kiszemeltje, így felelt: "Van egy lány, aki közel áll a szívemhez, de ő most nincs itt, és róla többet nem is szeretnék elárulni..."

Hosszú Katinka az első napon mindjárt négy aranyérmet nyert Nizzábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160123-hosszu-katinka-az-elso-napon-mindjart-negy-aranyermet-nyert-nizzaban.htmlHosszú Katinka óriási formában kezdte a nizzai Golden Tour nevű, pénzdíjas úszóversenyt. Az első napon mindjárt négy aranyérmet nyert, ráadásul erős számokban utasította maga mögé a mezőnyt. TV + Sztárok--Nagylány lett Tóth Gabi szerelméből: Édes fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160123-toth-gabi-kiskutyajabol-bodzabol-nagylany-lett-instagram-oldala-szerint.htmlBodzabodza :) # nagylánylett - írta ki közösségi oldalára Gabi, majd pedig feltöltött egy cuki képet a kiskutyájáról.TV + Sztárok--Egy luxusnyaralás képekben: Bódi Sylvi nem tud leállnihttp://www.life.hu/sztarok/20160123-bodi-sylvi-modell-nem-tud-leallni-luxusnyaralasa-kepeinek-posztolasaval.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bódi Sylvi Madagaszkáron pihenget. És persze posztolgat.TV + Sztárok--Sarka Kata a repkedő mínuszok ellenére is ledobta a textilt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160123-sarka-kata-a-life-hu-sztarszerzoje-furdoruhaban-fotozta-magat-instagram-oldalan.htmlSarka Kata, a Life.hu sztárszerzője a téli hideg ellenére is fürdőruhában fotózta magát. Csodás testét pedig közzé is tette nyilvános Instagram-oldalán.TV + Sztárok--Zimány Linda thai masszázson járt: Végtelen combokat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160123-zimany-linda-modell-thai-masszazson-jart-vegtelen-combokat-villantott.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint Zimány Linda thai masszázson járt, és ha már hiányos öltözékben volt, lőtt is magáról egy képet.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.