Bódi Csabi álomnyaralásán ismét feleségül vette Ginát

esküvő luxus feleség Maldív-szigetek Bódi Csaba romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós sztár és felesége, Gina a földi paradicsomban jártak. Csabi titokban egy igazi álomutazást szervezett feleségének a Maldív-szigetekre.

Bódi Csabi romantikus meglepetést is tartogatott, és kiderült, hogy konkrét célja volt a nyaralással. Gina végig azt hitte Dubaiba mennek.

„Gyanús volt a sok titkolózás, sokszor előfordult, hogy beparkoltunk az udvarba és eltűnt 10 percre, de aztán kiderült miben settenkedett" – mondta Gina.

"A maldív-szigeti utunknak volt még egy apropója, Gina ott szembesül azzal, hogy ismét feleségül veszem" – mondta Csabi.

Jakupcsek Gabriella ma látható utoljára a közmédiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-ma-lathato-utoljara-a-kozmedian.htmlVasárnap még láthatjuk a menesztett műsorvezetőt, mert az utolsó Magyarország, szeretlek! még a régi stábbal kerül adásba. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Kis Grófonakhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-kis-grofo-autobalesetet-szenvedett.htmlA zenész szerencsére jól van, a kocsija azonban megszenvedte a hétvégi fellépést. TV + SztárokOrigoDiane Kruger roppantmód élvezi a hatalmas havazásthttp://www.life.hu/sztarok/20160123-diane-kruger-szineszno-nagyon-elvezi-a-havazast.htmlÁlomszép estélyi helyett ezúttal hótaposóban és pufidzsekiben örömködik az egyik legstílusosabb világsztár. TV + Sztárok--"A zoknimból varrtam alvószemüveget" - Lagzi Lajcsi kijött a börtönbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-szabadlabon-van-kijott-a-bortonbol-a-mulatos-zenesz.htmlAhogy arról korábbana Life.hu beszámolt, a bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgymás ellenfelei lesznek: Kállay-Saunders és Tolvai Reni harcba szállhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-kallay-saunders-andras-es-tolvai-renata-a-harcban-egymas-ellenfelei-lesznek.htmlA szerelmesek eleve versenytársakként ismerkedtek meg egykor a Megasztárban, most pedig ha az elődöntőn versenyben maradnak, A Dal színpadán kell megküldeniük a továbbjutásért. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoEltörte a lábát Both Miklós A Dal zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20160122-both-miklos-zenesz-a-dal-2016-zsuritagja-eltorte-a-labat-mert-baleset-erte.htmlA Dal 2016 egyik új zsűritagja, január elején egy népzenegyűjtő úton járt Ukrajnában, ahol baleset érte és eltörte a lábát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.