Jennifer Lopez hátsóján szétrepedt a nadrág - Videó!

Forrás: AFP -
videó nadrág koncert fenék énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy fellépés alkalmával választott egy mérettel kisebb öltözéket, ami miatt igazán kellemetlen helyzetbe került: a koncert végén szétszakadt a fenekén a ruhája. 

Jennifer a Las Vegas-i Planet Hollywoodban állt színpadra, és nem is gondolta, hogy az előadás végén nem a zseniális hangjától fog zengeni a sajtó: a TMZ-nek sikerült megörökítenie, ahogy a buli végén éppen meghajló sztár fenekén szétreped a nadrág. Bár a felvétel alapján volt rajta fehérnemű, az eset így is kínosra sikeredett.

Lilu sosem volt még ennyire pimaszhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-lilu-kinyujtott-nyelvvel-es-csakoval-a-fejen-pozolt.htmlAkár egy pajkos kislány, úgy fest Lilu legújabb, Instagramra feltöltött fotóján! Szinte rá sem ismertünk a gyönyörű műsorvezetőre. TV + Sztárok--Mohamed Fatima kissé kikerekedett A Dal első elődöntőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20160123-mohamed-fatima-enekesno-kisse-kikerekedett-a-dal-elso-elodontojere.htmlMohamed Fatima Ott leszek című dalával lépett fel szombat este A Dal című műsor élő adásában. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: "Egész máshogy jövök ki, mint ahogy bementem"http://www.life.hu/sztarok/20160124-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-a-life-hu-riporterenek-nyilatkozott-szabadulasa-utan.htmlA bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rögtönzött sajtótájékoztatóján a Life.hu riporterének nyilatkozott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTolvai Reni berázta a melleit A Dal következő fordulójábahttp://www.life.hu/sztarok/20160123-tolvai-reni-berazta-a-melleit-a-dal-kovetkezo-fordulojaba-ok-jutottak-tovabb.htmlSzombat este lezajlott A Dal első elődöntője, ahol a nézők tíz versenyző produkcióját nézhették végig. Közülük páran azonban búcsúzni kényszerültek a műsortól.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNagylány lett Tóth Gabi szerelméből: Édes fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160123-toth-gabi-kiskutyajabol-bodzabol-nagylany-lett-instagram-oldala-szerint.htmlBodzabodza :) # nagylánylett - írta ki közösségi oldalára Gabi, majd pedig feltöltött egy cuki képet a kiskutyájáról.TV + Sztárok--Egy luxusnyaralás képekben: Bódi Sylvi nem tud leállnihttp://www.life.hu/sztarok/20160123-bodi-sylvi-modell-nem-tud-leallni-luxusnyaralasa-kepeinek-posztolasaval.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bódi Sylvi Madagaszkáron pihenget. És persze posztolgat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.