Szexi vétek! Berki Krisztián magassarkúban tipeg!

TV2 magassarkú cipő Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsó úgy döntött, felpróbál egy pár magassarkú cipőt, ám erre a látványra senki sem számított.

Berki Krisztián bevállalós és szeret mindent kipróbálni, így volt ez a női cipővel is, amiben elég viccesen mutatott a TV2 életmódcsatornáján a sztár.

Forrás: TV2

„Indiában kilencszáz kilométert tudnék ebben sétálni" – vagánykodott a kamerák előtt Krisztián, aki jól érezte magát a női cipőben.

Alexa visszatér az Éjjel-Nappal Budapestbehttp://www.life.hu/sztarok/20160126-enb-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-visszater-a-sorozatba.htmlHosszú hetek után ma este visszatér az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője, Alexa.TV + Sztárok--Jeff Bridges bátran mutatkozik fürdőnadrágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-jeff-bridges-amerikai-szinesz-furdonadragban-mutatkozott.htmlAz Oscar-díjas színészt a tengerparton fotózták le, miközben feleségével együtt sziesztázott. A 66 éves Jeff még most is jól tartja magát. TV + Sztárok--Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajcsi-zenesz-ketszer-sirta-el-magat-hajdu-peter-interjuja-kozben-a-frizbiben.htmlLajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amiben könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMatthew Perry nem emlékszik a Jóbarátok forgatásaira - Annyira be volt állvahttp://www.life.hu/sztarok/20160126-matthew-perry-nem-emlekszik-harom-evad-forgatasara.htmlA Jóbarátok sztárja sosem titkolta, hogy voltak gondjai az alkohollal. Mindig őszintén beszélt a problémáiról, most pedig azt is elárulta, hogy milyen következményekkel járt a függősége. TV + Sztárok--Rubint Réka takarítás közben is szexihttp://www.life.hu/sztarok/20160125-rubint-reka-schobert-norbi-felesege-takaritas-kozben-is-szexi.htmlSchobert Norbi felesége a hétvégét egy kis rendrakással töltötte és megmutatta, milyen, amikor egy háziasszony kívánatosan törli a port. TV + Sztárok--Rajongók, figyelem! Sarah Jessica Parker újra New York-i szingli leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-sarah-jessica-parker-visszater-olaszorszagban-keresi-a-szerelmet-a-szineszno-video.htmlA színésznő legújabb filmjében egészen Toszkánáig utazik, hogy megtalálja a boldogságot. Mindannyiunk kedvenc stílusikonja egy igazán romantikus produkcióval tér vissza a mozivászonra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.