Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közben

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos interjú megható Lajcsi sírás Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amiben könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról.

"Mire legyek büszke: arra, hogy meghurcoltak, hogy bazári majmot csináltak belőlem?"- mondta könnyek között Lagzi Lajcsi, akit Hajdú Péter többek közt arról kérdezett, mennyit tudott megőrizni korábbi büszkeségéből a történtek után. A zenész pedig egy igazán fájdalmas pillanatot is megosztott a műsorvezetővel. "A kisfiam, Lala 16 éves lett, és egész nap azt várta, hogy megcsörren a telefon, és én felhívom" - árulta el Lajcsi. Hajdú Péter egy nappal Lajcsi szabadulása után készített vele interjút, és a Mokkában elárulta: leginkább az érdekelte, Lajcsi hogyan élte meg az elmúlt időszakot, illetve miért tartották őt benn ennyi ideig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.