Kiderült, mikor jön hozzánk Ryan Gosling és Harrison Ford

Ryan Gosling forgatás színész főváros Budapest Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alcon Entertainment közleményben tudatta a világgal, hogy júliusban állnak neki a Szárnyas fejvadász 2 forgatásának. Tehát júliustól esély van rá, hogy akár az utcán is összefussunk Hollywood két legdögösebb sztárjával. 

Ridley Scottnak annyira bejött a Mentőexpedíció magyarországi forgatása, hogy következő produkcióját, is nálunk készíti el. A filmben két olyan ember is szerepel, aki rajong a Saul fiá-ért: Harrison Ford például tizenöt percen keresztül részletezte, hogy milyen fantasztikus a magyar alkotás - írja az Origo.

Forrás: AFP

Ryan Gosling még e-mailt is írt Nemes Jeles Lászlónak, hogy mindenképpen találkozzanak, és ez végül a Golden Globe-gálán sikerült is. Mi már alig várjuk a színészek érkezését, reméljük gyakran járkálnak majd Budapest utcáin.

Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajcsi-zenesz-ketszer-sirta-el-magat-hajdu-peter-interjuja-kozben-a-frizbiben.htmlLajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amiben könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDurva! Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20160126-schobert-norbi-mobiljat-sajat-nappalijabol-loptak-el.htmlFacebook-oldalán keresi a tolvajt Schobert Norbi, aki ellopta a telefonját. A mobilon pótolhatatlan fotók vannak. TV + Sztárok--Úristen! Berki Krisztiánnak hatalmas pocakja lett!http://www.life.hu/sztarok/20160125-berki-krisztiannak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-hatalmas-pocakja-lett.htmlNem! Nem lopták el az edzőteremben a haspadot. Csupán annyi történt, hogy az Édes Élet sztárja kipróbálta, milyen kismamának lenni. Be kellett látnia: nehéz hatalmas pocakkal mozogni. TV + Sztárok--Váczi Gergő cuki és dundi volt gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-vaczi-gergo-gyerekkori-kepet-posztolt-magarol-a-facebookon.htmlA TV2 műsorvezetője is csatlakozott a Facebookon terjedő kihíváshoz, miszerint 5 napon át posztol magáról fiatalkori képeket. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huJakupcsek Gabriella ma látható utoljára a közmédiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-ma-lathato-utoljara-a-kozmedian.htmlVasárnap még láthatjuk a menesztett műsorvezetőt, mert az utolsó Magyarország, szeretlek! még a régi stábbal kerül adásba. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Kis Grófonakhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-kis-grofo-autobalesetet-szenvedett.htmlA zenész szerencsére jól van, a kocsija azonban megszenvedte a hétvégi fellépést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.