Bocsánatot kért Friderikusztól Szerbhorváth György

Forrás: Facebook/Szerbhorvát György, MTI/Földi Imre -
helyreigazítás vita Szerbhorváth György Friderikusz Sándor bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az író nyílt levélben kért bocsánatot Friderikusz Sándortól, akit hazugsággal vádolt.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Litera előszilveszteri programján olvasott fel Szerbhorváth György egy szöveget, ez ütötte ki a biztosítékot Friderikusz Sándornál, aki egy róla szóló részlet miatt helyreigazítást kért. Az író most megkövette a műsorvezetőt és leszögezte, nem akarta sértegetni Friderikuszt.

Forrás: Facebook/Szerbhorvát György, MTI/Földi Imre

„Kedves Friderikusz úr, ha úgy érzi, személyében sértettem meg, természetesen bocsánatot kérek. A célom nem az Ön sértegetése volt, viszont az író mindent megtesz egy - legyen akár rossz - poénért. Csak jelzem, a Klub Rádióban nyilatkoztam e témáról, Szénási Sándor azt forszírozta, mondjam ki, háború lesz. Az irónia persze kétélű fegyver, a kritika nem különben, és aki ad, hát az kapja is" - írta Szerbhorváth, akinek teljes levelét a Borsa kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.