Juliette Binoche mintha egy percet sem öregedett volna

Forrás: NORTHFOTO -
divatbemutató öregedés Juliette Binoche fiatalodás Armani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csokoládé és Az angol beteg című filmek sztárja akár tíz évet is letagadhatna.

Juliette Binoche az Armani divatbemutatóján járt, ahol többeknek elállt a lélegzete is, amikor meglátták őt: a színésznő úgy festett, minta nem fognának rajta az évek, és egyfolytában fiatalodna. Juliette fekete szerelése elegáns és egyben visszafogott volt, így nem kérdéses, hogy ő volt az egyik legtündöklőbb sztár a divatgálán.

Forrás: NORTHFOTO
Kikezdett egy női rabtársa Lagzi Lajcsival http://www.life.hu/sztarok/20160127-galambos-lajos-a-frizbi-cimu-musorban-meselte-el-hogy-kikezdett-vele-egy-rabtarsa.htmlGalambos Lajos 125 napot töltött előzetesben, az ott töltött idő részleteiről pedig hamarosan könyvben is beszámol. A zenészt nagyon megviselték a történtek, ráadásul egy rabtársa is kikezdett vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsak a csodán múlott, hogy Ellie Goulding nem halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20160127-ellie-goulding-norvegiaban-majdnem-eletet-vesztette-baratjaval.htmlA népszerű énekesnő komoly veszélybe került, amikor egyik barátjával Norvégia hóval borított tájain kirándult. TV + Sztárok--Kiss Endi: "Elittam az agyamat párszor"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kiss-endi-mar-csak-kortyol-mert-elitta-az-agyat.htmlA Hooligans énekese furcsa szokásába avatta be rajongóit: már csak kortyol, mivel párszor elitta az agyát. TV + Sztárok--Kiderült, mikor jön hozzánk Ryan Gosling és Harrison Ford http://www.life.hu/sztarok/20160126-ryan-gosling-es-harrison-ford-juliusban-budapesten-forgatnak.htmlAz Alcon Entertainment közleményben tudatta a világgal, hogy júliusban állnak neki a Szárnyas fejvadász 2 forgatásának. Tehát júliustól esély van rá, hogy akár az utcán is összefussunk Hollywood két legdögösebb sztárjával. TV + SztárokAFPBódi Sylvi különleges mutatványra vállalkozott http://www.life.hu/sztarok/20160126-bodi-sylvi-modell-csomaggal-a-fejen-probalta-ki-milyen-az-afrikai-nok-elete.htmlA modell sokkal kisebb csomagot próbált a fején vinni, mint amekkorát az afrikai nők szoktak, de legalább megpróbálta. TV + Sztárok--Tényleg besúgót raktak Lagzi Lajcsi zárkájába?http://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajos-melle-besugot-ultettek-a-zarkaba.htmlGalambos Lajos hamarosan könyvben írja meg a börtönben eltöltött 125 nap részleteit, arról is beszámol majd, miért gondolja, hogy besúgó volt a cellatársa. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.