Horváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralását

szexi Bali Horváth Éva gyönyörű nyaralás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva.

Horváth Éva a világ egyik legszebb szigetén vészeli át a hideg téli januárt. A modell már részt vett egy főzőtanfolyamon, most pedig azt mutatta meg, milyen gyönyörű a természet egy trópusi szigeten. A rajongók legnagyobb örömére pedig formás lábát is megvillantotta.

Forrás: Facebook/Horváth Éva
Hugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Szepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"http://www.life.hu/sztarok/20160128-szepesi-nikolett-egykori-uszono-botranykonyv-iro-parra-es-munkara-talalt.htmlAz egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért. TV + Sztárok--Dögösen pózol Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-dogos-fotot-tett-kozze-instagram-oldalan-peter-szabo-szilvi.htmlAz énekesnőt eddig kizárólag visszafogottan és bájosan láthattuk, de most egy bevállalósabb képet is közzétett! TV + Sztárok--Cindy Crawford szexi combokat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-cindy-crawford-modell-szexi-combokat-villantott.htmlA modell egy fiatalkori fekete-fehér fotón mutatta meg, milyen kívánatos volt fénykorában. TV + Sztárok--Juliette Binoche mintha egy percet sem öregedett volnahttp://www.life.hu/sztarok/20160127-juliette-binoche-szineszno-mintha-egy-percet-sem-oregedett-volna.htmlA Csokoládé és Az angol beteg című filmek sztárja akár tíz évet is letagadhatna. TV + Sztárok--Hoppá! Kiss Ramónának új lakótársa vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160127-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-kiderult-osszekoltozott-nyari-diaval.htmlKiss Ramóna olyan lakótársra lelt, aki minden csibészségben benne van, így együtt borzolhatják a pasik idegeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.