köszöntés Kállay-Saunders András születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap ez a mai! Nem csak Kern András lett ma 68 éves, hanem egy másik, azonos kersztnevű úriember is. Kállay-Saunders András is január 28-án látta meg a napvilágot, így a Life.hu az alábbi dallal köszönti őt. Boldog születésnapot kívánunk!
Horváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--"Minigyőzi" - Gáspár Győző megmutatta, milyen volt gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-gaspar-gyozo-showman-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlA showman gyermekkori fotót posztolt, amin legkedvesebb karácsonyi ajándékával pózolt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsonka András karácsony után összeköltözött a barátnőjével http://www.life.hu/sztarok/20160128-csonka-andras-osszekoltozott-a-baratjaval-negy-honapig-eltek-egyutt-ma-is-jo-a-viszony.htmlA Life.hu sztárszerzője és Ács Kató lassan harminc éve ismerik egymást. Az első találkozásuk egy balatoni nyaralás során történt, ahol rögtön tudták, hogy életük végéig barátok lesznek. TV + SztárokOrigoHugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Szepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"http://www.life.hu/sztarok/20160128-szepesi-nikolett-egykori-uszono-botranykonyv-iro-parra-es-munkara-talalt.htmlAz egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért. TV + Sztárok--Poloskáktól kapott súlyos fertőzést a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160128-lagzi-lajcsi-poloskaktol-kapott-sulyos-fertozest-a-bortonben.htmlA 125 nap börtönlét nemcsak a lelkét, testét is megviselte. Galambos Lajos súlyos fertőzést is elkapott az előzetesben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.