Bódi Sylvi egy szál álarcban és bugyiban pózolt

szexi Bódi Sylvi meztelen álarc Velence Velencei Karnevál karnevál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellt is elérte a karneváli láz és egy extravagáns, egészen intim fotóval rukkolt elő.

Sylvi alig hagyta el a gyönyörű Madagaszkárt, máris belevetette magát a velencei karneváli hangulatba. A modell egy lenyűgöző fotón mutatta meg, milyen szexi és titokzatos nőci.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Mégsem lesz világhírű színész Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-krasznai-tunde-megsem-lesz-szinesz.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Krasznai Tünde egy amatőr társulatnál tanulta a színészmesterséget, hogy tavasszal már Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. Úgy látszik, mindez meghiúsult, mert Tünde rájött: neki az éneklés az élete. TV + Sztárok--Alekosz meztelen feneket villantott http://www.life.hu/sztarok/20160129-alekosznak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-kilatszott-a-feneke-amikor-beleugrott-a-medencebe.htmlÚjabb titok derült ki a szájhősről, aki elárulta: kiváló toronyugró volt, és a gyöngyhalászásban is otthon van. Ezt a két dolgot ötvözte és mutatta be az uszodában Baukó Évának, ám közben elhagyta a fürdőgatyáját. TV + Sztárok--Ezért van konfliktus Hódi Pamela és Baukó Éva közthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-kiderult-miert-van-konfliktus-hodi-pamela-es-bauko-eva-kozott-tv2-edes-elet-cimu-adasaban.htmlA két sztár nem igazán szívleli egymást, amit nem is titkolnak. Most viszont fény derül a kettőjük közti rossz viszony okára is. TV + Sztárok--Csonka András karácsony után összeköltözött a barátnőjével http://www.life.hu/sztarok/20160128-csonka-andras-osszekoltozott-a-baratjaval-negy-honapig-eltek-egyutt-ma-is-jo-a-viszony.htmlA Life.hu sztárszerzője és Ács Kató lassan harminc éve ismerik egymást. Az első találkozásuk egy balatoni nyaralás során történt, ahol rögtön tudták, hogy életük végéig barátok lesznek. TV + SztárokOrigo"Minigyőzi" - Gáspár Győző megmutatta, milyen volt gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-gaspar-gyozo-showman-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlA showman gyermekkori fotót posztolt, amin legkedvesebb karácsonyi ajándékával pózolt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHorváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.