Bemutatkoznak a Magyarország, szeretlek! új csapatkapitányai

Forrás: MTVA -
Harsányi Levente Csiszár Jenő Tatár Csilla Magyarország, szeretlek! Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország,szeretlek! új csapatkapitányai január 31-én mutatkoznak be. Ezúttak a pultok mögött két sorozat,  Munkaügyek és a Csak színház és más semmi szereplői versenyeznek egymással.

A Magyarország, szeretlek! vasárnapi adásában Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt váltva Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek a csapatkapitányok.

Forrás: MTVA

Munkaügyek és a Csak színház és más semmi arcai küzdenek meg egymással. Tatár Csilla csapatában Udvarias Anna, Csányi Sándor és Vecsei H. Miklós játszik majd, Harsányi Levente pedig Fodor Annamáriával, Litkai Gergellyel és Elek Ferenccel alkot csapatot.

Kiszáll A konyhafőnökből Bernáth József sztárséfhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-kiszall-a-konyhafonokbol-bernath-jozsef-sztarsef.htmlÚj csapattal indul A Konyha­főnök negyedik évada. Bernáth József abban már nem lesz a zsűri tagja tavasztól, és úgy tudni Vajda Pierre helyére is castingoltak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoStohl András: "Semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában"http://www.life.hu/sztarok/20160130-stohl-andras-a-valotarsakban-nem-elvezi-a-szexjelenetek-forgatasat.htmlVéget ért az RTL Klub nagysikerű Válótársak című sorozatának első évada, a csatorna ígéri, jönnek a következő epizódok. A történet egyik főszereplője Stohl András, aki maga is úgy éri, testhezálló szerepet kapott, sokszor a karakterben a saját életét látja viszont. TV + Sztárok--Nekik szurkolhatunk A Dal második elődöntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-a-dal-masodik-elodontojeben-gaspar-laci-maszkura-patai-anna-olah-gergo.htmlMa este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció az Ocho Macho lesz. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoErős Antónia sosem ragyogott még ennyire - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160130-eros-antonia-sosem-ragyogott-meg-ennyire.htmlAz RTL Klub híradósa csak úgy sugárzik mostanában, legújabb, közösségi oldalára feltöltött képe alapján pedig simán letagadhatna akár 10 évet is a korából. Pozitív kisugárzása mellett a rajongók sem tudtak elmenni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy még sosem láthattad Szabó Zsófit - Vicces fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160129-szabo-zsofi-vicces-fotoja-forgatas-kozben-kicsattan-a-boldogsagtol-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető éppen forgatott, amikor kicsit mókázni támadt kedve. Zsófi majd kicsattan a boldogságtól, melyre több oka is megvan. TV + SztárokOrigoNapsütés, luxusjárgány,édes gondtalanság - Vidáman telt Gáspár Evelin napjahttp://www.life.hu/sztarok/20160129-gaspar-evelin-vezetes-kozben-fotozzak-luxusjargannyal-jarkal-a-sztarcsemete-foto.htmlGyőzike legidősebb gyermeke vezetés közben fotóztatta magát egy barátjával. A jó idő a jelek szerint igazán feldobta Evelin napját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.