Molnár Anikó nevével és fotójával csapott be embereket egy cég

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
átverés Molnár Anikó fogyasztószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikónak mástól kellett megtudnia, hogy "mitől is fogyott le" valójában, vagyis, hogy a hirdetésben mi szerepel. 

"Egy vendégem jött be hozzám a szépségszalonba, hogy tényleg azzal a szerrel fogytam? Azt sem értettem, miről beszél, akkor néztem utána. Fogalmam sincs, hogy mi ez a szer, soha nem szedtem, így nem is fogyhattam vele másfél hónap alatt harminchárom kilót. Az a legviccesebb, hogy ezt egy legalább tizenegy éves, a Nagy Ő-s korszakom után készült fotóval illusztrálták. Szerintük friss a kép, ilyen lettem, miután lefogytam a szerüktől, amelyről sosem hallottam. A hirdetésükben még nyilatkozom is arról, milyen csodás ez az izé, koplalás nélkül fogyhatsz. Nem kerestek meg, soha nem nyilatkoztam nekik, soha nem nyúlnék ilyen 'csodaszerhez', nemhogy beszedjem! Nem tudok róla semmit, tehát a hatását sem ismerem. Ez egyértelmű csalás!" - nyilatkozta Anikó a Borsnak.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

" Bár már nem vagyok dühös, ettől még felkeresem az ügyvédemet, hiszen visszaéltek a nevemmel, a képmásommal. Ha már hasznot húznak belőlem, úgy hogy fel sem hívtak, akkor illene fizetniük érte" - tette hozzá.

Ada visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-ada-visszatert-a-kepernyore.htmlA Reflektortól decemberben elbocsátott műsorvezető barátnőjével, Kisóval közös képet posztolt, mégpedig nem másról, mint egy forgatásról. TV + SztárokOrigoBörtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVisszakerülhet az előzetesbe Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-visszakerulhet-az-elozetesbe-lagzi-lajcsi.htmlAz ügyészség nem fogadja el a döntést, hogy Galambos Lajos vasárnap, 125 nap után hazamehetett az előzetes letartóztatásból, így fellebbez. TV + SztárokOrigoEgymás ellenfelei lesznek: Kállay-Saunders és Tolvai Reni harcba szállhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-kallay-saunders-andras-es-tolvai-renata-a-harcban-egymas-ellenfelei-lesznek.htmlA szerelmesek eleve versenytársakként ismerkedtek meg egykor a Megasztárban, most pedig ha az elődöntőn versenyben maradnak, A Dal színpadán kell megküldeniük a továbbjutásért. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoÍgy festett gyerekkorában Kasza Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-igy-festett-gyerekkoraban-kasza-tibor.htmlSztárjaink előszeretettel mutatják meg magukat egy-egy gyerekkori képen, de ha jól emlékszünk, Kasza Tibit még nem láttuk így. Eddig. TV + SztárokOrigoSarka Kata: "Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia"http://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-szerint-balint-antonia-kinos-hajdu-peternek.htmlEmlékeztek még az ominózus telefonbeszélgetésre, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott? Toncsi állította, nem ő zaklatta Hajdúékat, az igazságügyi szakértő véleménye szerint pedig nagy valószínűséggel az egykori szépségkirálynő hangja hallható a felvételen. De hol tart most a már bíróságot is megjárt történet? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.