Stohl András: "Semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában"

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Válótársak szexjelenet Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az RTL Klub nagysikerű Válótársak című sorozatának első évada, a csatorna ígéri, jönnek a következő epizódok. A történet egyik főszereplője Stohl András, aki maga is úgy éri, testhezálló szerepet kapott, sokszor a karakterben a saját életét látja viszont. 

"Mókás játszani, mert saját magammal , a hazugságaimmal is szembesülök" - árulta el a hot!-nak a színész, aki nem tagadja, nagyon sok mindent megélt már. Stohl arról is beszélt, nem leli örömét a szexjelenetekben. "Egy színésznek semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásásban. Nem könnyű feladat, sem nekem, sem a partbernő számára" - mesélte.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Stohl András egy autóban döntötte meg Dobó Katát

Bár a képernyőn a jelenet pikáns, a forgatás inkább vicces volt. "Úgy gondolom, egy szexjelenetben nem kell mindent pőrén megmutatni, az a fontos, hogy a néző értse, miről van szó. Bár Katának nincs mit rejtegetnie, és egyiküknek sem okoz gondot egy ilyen jelenet eljátszása, most nem az volt a fontos, hogy levetkőztessük" – mondta Kovács Dá­niel Richárd rendező.

Stohl András vallomása az egyik szexjelenet után

A színész az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban egy igazi csajozógépet alakít, nincs olyan epizód, amiben ne lenne legalább egy szexjelenete. Így vélekedik erről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.