Ilyen fotót még biztos nem láttál Aleskáról

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese -
fotó felismerhetetlen Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese Instagramjára töltötte fel a négy évvel korábbi képet, amin rá sem ismerni.

Emese szőke hajjal pózol egy álomszép helyen, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy még rajongói sem ismerték fel. Hiába, négy év alatt hatalmasat fordult a világ az egykori pornószínésznővel, aki manapság nem az ágyban, hanem a levegőben akrobatikázik.

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese
Elképesztő dolgok derültek ki Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160201-michael-jackson-popenekes-rideg-volt-es-rivalisa-prince-bakijait-nezte-videon.htmlÁllítólag nagyon ridegen tudott viselkedni a popsztár, és imádta riválisa, Prince koncert közben elkövetett bakijait nézni videón. TV + Sztárok--Változtatni fog a produkcióján a Passed A Dalbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160131-passed-a-dalban-valtoztatni-fog-a-produkciojan.htmlVígaszágon, a közönség szavazatai alapján jutott tovább A dal második elődöntőjén a középdöntőbe Passed. Riporterünk az együttes tagjait arról faggatta, miként készültek a megmérettetésre, és mit tesznek azért, hogy ott lehessenek a döntöben is. TV + SztárokOrigoVarnus Xavér végleg elhagyta Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160201-varnus-xaver-vegleg-elhagyta-magyarorszagot-es-berlinbe-koltozott.htmlAz orgonaművész felszámolta itthoni életét, és végleg Berlinbe költözött. Elárulta, hogy igen komoly indokai voltak a váltásnak. TV + Sztárok--Valamin nagyon kiakadt Gáspár Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160131-valamin-nagyon-kiakadt-gaspar-gyozike.htmlA Facebookján tett közzé egy hosszú monológot Győző. Azt ugyan nem tudjuk, kinek szól, de a poszt tele van indulattal. TV + Sztárok--Ezért választotta Karmapolis Szécsi Böbéthttp://www.life.hu/sztarok/20160131-ezert-valasztotta-karmapolis-szecsi-bobet-a-dalhoz.htmlA Voice-ból megismert ikerpár egyik tagjával, Szécsi Böbével állt A Dal színpadára a Karmapolis. A zenészek elárulták, hogy miért a fiatal lányt választották énekesnőnek. Az is szóba került, hogy mit szólt ehhez Böbe testvére, Saci. TV + Sztárok--Király Viktor: "Jó érzés, hogy azt mondják, büszkék vagyunk rád"http://www.life.hu/sztarok/20160131-kiraly-viktor-amerikai-karrierterveirol-meselt.htmlA Life.hu riportere az Amerikából kis időre hazatért Király Viktorral beszélgetett. Az énekes elmondta, milyen tervei vannak a jövőben, milyen a rajongókkal való kapcsolata és hogy mi mindent tesz meg a siker érdekében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.