Romokban heverő házasság, kétes üzletek: Beyoncé retteg, hogy minden kiderül

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
házasság üzleti tevékenység Jay Z Beyoncé drogügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J. Randy Taraborrelli nevéhez nem egy híresség botrányos önéletrajzi kötete köthető: a sztárok sötét dolgai után kutató írónál ezúttal Beyoncé és Jay Z lesz terítéken.

Beyoncé és Jay Z egyike azon sztárpároknak, akiket a leginkább irigyelhetünk mi, földi halandók: immár 13 éve alkotnak egy párt, túl vannak számtalan hangos sikeren, milliókat kaszálnak, harmonikus a házasságuk és egy gyönyörű kislányuk van - ám J. Randy Taraborrelli szerint mindez csak kábítás.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A sztár-önéletrajzíró egyik közeli forrása a Life & Style magazinnak azt állítja, hogy Beyoncé és Jay Z nem csupán kétes üzleti tevékenységeket folytatott (ezekről bővebben nem beszél), de az elmúlt évek alatt többször szakítottak is egymással.

Aki királynőnek született: így öltözik uralkodónőnek Beyoncé

Nem véletlenül emlegetik Queen B-ként: Beyoncé nem csupán szédületes zenei karrierjével, hanem ruhaválasztásaival is bebizonyította, egyértelműen ő a pop királynője. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni - ám ez nem mindig sikerül neki. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.