Majka miatt támadják rajongói Hosszú Katinkát

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Facebook Majka Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő hazatért Luxemburgból, és elköltött egy ebédet a rapperrel. Rajongói viszont nem voltak oda a közös időtöltésért. Többen azt írták, hogy csalódtak Katinkában.

Hosszú Katinka, miután hazatért a luxemburgi versenyről, férjével, Shane Tusuppal és Majkával együtt ebédelt. A nagy eseményt egy fotóval dokumentálta, melyet fel is töltött a közösségi oldalára. „Megint itthon és egy jót ebédeltünk Majkával” - írta képéhez az úszónő.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Katinka rajongóinak viszont nem igazán tetszett, hogy a sportoló a rapperrel barátkozik. A közös fotó igazi kommentháborút indított el a közösségi oldalon. Vannak, akik azt írták, csalódtak az úszónőben, de ennél durvább hozzászólások is érkeztek.

"Ó, te jó ég! Azt hittem, ennél igényesebb vagy, Katinka!"

"Katinka ...te egy sztár vagy !!! a világ legjobbja. Picit figyelj oda, ezzel a piskótával ne égesd magad."

Jó a gusztusod! És nem hánytál?"

Természetesen bőven akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették Katinkáékat, és figyelmeztették a kommentelőket, hogy mindenki azzal ebédel, akivel akar. Az úszónő és a rapper viszont egyáltalán nem szólt bele a közös képük alatt kialakult háborúba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.