Kiss Endi éhezés nélkülözés kocsonya Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hooligans együttes meghatározó arca bevallotta, voltak olyan időszakok az életében, amikor nélkülöznie kellett.

Kiss Endi kocsonyafesztiválon járt, ahol bevallotta, ő nem válógatós, és mindent megeszik amit elé raknak - ez pedig nem véletlen. „Voltak időszakok, amikor szinte éheztünk, nem volt pénzünk kajára, úgyhogy mi akkor megtanultuk, hogy mindent megeszünk. Azóta nincs olyan, amit nem" – mesélte Endi.

Ilyen fotót még biztos nem láttál Aleskárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160201-aleska-diamondra-safrany-emesere-nem-ismerni-ra-egy-negy-evvel-ezelott-keszult-foton.htmlSáfrány Emese Instagramjára töltötte fel a négy évvel korábbi képet, amin rá sem ismerni. TV + Sztárok--Bódi Sylvi egy szál álarcban és bugyiban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-bodi-sylvi-modell-egy-szall-alarcban-es-bugyiban-pozolt-farsangi-hangulatban.htmlA modellt is elérte a karneváli láz és egy extravagáns, egészen intim fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Most kiderül ki a legstílusosabb magyar sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160129-hosszu-katinka-es-nemes-jeles-laszlo-is-kuzd-a-a-legstilusosabb-magyar-sztar-cimert.htmlHosszú Katinka és Nemes Jeles László is küzd a megtisztelő kategóriában. TV + SztárokOrigoHorváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--Cindy Crawford szexi combokat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-cindy-crawford-modell-szexi-combokat-villantott.htmlA modell egy fiatalkori fekete-fehér fotón mutatta meg, milyen kívánatos volt fénykorában. TV + Sztárok--Szexi vétek! Berki Krisztián magassarkúban tipeg!http://www.life.hu/sztarok/20160126-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-magassarkuban-tipegett.htmlA macsó úgy döntött, felpróbál egy pár magassarkú cipőt, ám erre a látványra senki sem számított. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.