Visszaéltek Falusi Mariann nevével

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Falusi Mariann Pa-Dö-Dö visszaélés reklám fogyasztótabletta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pa-Dö-Dö énekesnője is azon hírességek közé került, akik fotóját felhasználta egy fogyasztó csodabogyókat forgalmazó cég.

Falusi Mariann kiakadt, amikor az interneten kiszúrta, hogy a fotójával reklámoznak egy készítményt, amitől állításuk szerint hatvan kilót fogyott – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Dermedten láttam a Facebookon, hogy velem, a fotómmal és az állítólagos nyilatkozatommal próbálnak eladni valami borzalmat. A hivatalos oldalamra azonnal feltettem egy S.O.S. felhívást, nehogy valaki bedőljön nekik. Természetesen azonnal feljelentést tettem, ügyvédhez fordultam és megverem őket" – nevette el magát Mariann.

Nem ő az egyetlen

Korábban Dobó Kata kiakadt, amikor megtudta, egy fogyókúrás kapszula kapcsán visszaéltek a nevével. Varga Izabella ügyvédhez fordult, amikor nevével reklámoztak egy fogyasztószert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.