Galambos Lajcsi: „A feleségem kisebb sokkot kapott"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
razzia Galambos Lajos feleség rendőrség Lajcsi sokk házkutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész házában újra razziáztak a rendőrök. A víz- és áramszolgáltató emberei rendőri segédlettel kutakodtak a birtokon. Boglárka nehezen viselte az újabb megrázkódtatást.

Mialatt Lajcsi, a Class FM Morning Showjában járt, nem sejthette, hogy mi történik az otthonában, ahol a rendőrök újabb szemlét tartottak. A zenész felesége nehezen viselte az újabb hercehurcát – írja a Bors.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„A stúdióban voltam, a telefonomat lenémítottam. Amikor magamhoz vettem, láttam, hogy Bogi hétszer hívott. Tudtam, hogy nagy a baj. Igazam lett, a feleségem kisebb sokkot kapott, amikor meglátta a helyszínre érkező rendőröket, szakembereket" – mondta Lajcsi feldúltan a lapnak hozzátéve, hogy , nem tartja kizártnak, az intézkedésnek köze lehet a reggeli rádióinterjúhoz. Azaz olyat mondhatott, ami okot szolgáltathatott a helyszíneléshez.

Kocsis Korinna új kihívás elé nézhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-kocsis-korinna-modell-uj-kihivas-ele-nez-es-megmutatta-elso-festmenyet.htmlA modell közösségi oldalán mutatta meg azt a csodás festményt, amit saját kezűleg készített. TV + Sztárok--Előkerült Schobert Norbi telefonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160202-schobert-norbi-fitnesz-edzo-ellopott-telefonja-elokerult.htmlA fitneszgurunak pár napja lopták el a telefonját, ám ma reggel valaki visszajuttatta a készüléket. TV + Sztárok--Wolf Kati: „Conchitát gyalázó mondatokat adnak a számba"http://www.life.hu/sztarok/20160202-wolf-kati-enekesno-jogi-lepeseket-tett-mert-conchitat-gyalazo-mondatokat-adtak-a-szajaba.htmlWolf Katinak csúnyán visszaéltek a nevével: egy hírlevélben ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivált, és azon belül is Conchitát gyalázó mondatokat adtak a szájába. Az énekesnő jogi lépéseket tett az eset kapcsán. TV + Sztárok--Kiss Endi: „Volt, amikor éheztünk"http://www.life.hu/sztarok/20160202-kiss-endi-a-hooligans-egyuttes-frontembere-bevallotta-volt-amikor-ehezett.htmlA Hooligans együttes meghatározó arca bevallotta, voltak olyan időszakok az életében, amikor nélkülöznie kellett. TV + Sztárok--Horváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--Hoppá! Kiss Ramónának új lakótársa vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160127-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-kiderult-osszekoltozott-nyari-diaval.htmlKiss Ramóna olyan lakótársra lelt, aki minden csibészségben benne van, így együtt borzolhatják a pasik idegeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.