Ennyire kétségbe lenne esve Tori Spelling? Spirituális tanácsadó lett a színésznő

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
spiritualitás tanácsadó Beverly Hills 90210 anyagi gondok Tori Spelling pénzügyi helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint anyagi gondjai miatt adta nevét egy természetfeletti erőkkel és spiritualitással foglalkozó internetes oldalhoz. 

Mint a Life.hu megírta, Tori Spelling pénzügyi helyzete nem alakul túl jól mostanában: a Beverly Hills 90210 sztárját a hírek szerint már börtön is fenyegeti több milliós tartozásai miatt.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Filmszerepek és jövedelmező haknik híján a színésznő úgy döntött, egészen más formáját választja a pénzkeresésnek: Tori a napokban a Psychic Source nevű internetes oldal spirituális tanácsadója lett.

Mesés képsorozat készült Hollywood legszebb nőiről - Ezt látnod kell! http://www.life.hu/sztarok/20160202-hollywood-oscarra-jelolt-sztarjai-es-szineszei-meztelen-fotok-csodas-kepek-a-sztarokrol.htmlA Vanity Fair magazin februári száma minden évben Oscar-lázban ég, és ez idén sem lehetett másképp. Igazi sztárparédával és mesés képekkel rukkolt elő a világhírű magazin. TV + SztárokOrigoMi történt Sarah Jessica Parkerrel? Alig lehet ráismerni a Szex és New York sztárjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarjat-nyuzottan-kaptak-lencsevegre.htmlGondterhelten kapták lencsevégre New York utcáin az ikonikus sorozat Carrie Bradshawjaként ismertté vált színésznőt. TV + Sztárok--Gesztesi Károly bevallotta, nála két üveg rozé a napi adaghttp://www.life.hu/sztarok/20160203-gesztesi-karoly-ket-uveg-rozet-iszik-meg-naponta-mar-harminc-eve.htmlA színész elárulta, hogy harminc éve két üveg bort fogyaszt el naponta, ráadásul a családja előtt sem titkolja, hogy iszik. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNagy Feró: "Nem kértek fel az X-Faktor zsűritagjának"http://www.life.hu/sztarok/20160202-nagy-fero-rockert-nem-kertek-fel-az-x-faktor-tehetsegkutato-musor-zsuritagjanak.htmlAz RTL Klub tavaly decemberben jelentette be, hogy 2016-ban folytatódik az X-Faktor. Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a műsor egykori zsűritagját, Nagy Ferót faggatta arról, lesz-e helye az újrainduló tehetségkutatóban. TV + Sztárok--Nemes Jeles Lászlót partiarcnak hitte a Yahoo!http://www.life.hu/sztarok/20160202-nemes-jeles-laszlot-partiarcnak-titulaltak-a-yahoo-portal-kepgaleriajaban.htmlAz amerikai portál egy képgalériájában hivatkozott úgy az Oscar-díjra jelölt magyar rendezőre, mint partiarcra! TV + SztárokOrigoKocsis Korinna új kihívás elé nézhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-kocsis-korinna-modell-uj-kihivas-ele-nez-es-megmutatta-elso-festmenyet.htmlA modell közösségi oldalán mutatta meg azt a csodás festményt, amit saját kezűleg készített. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.