Baukó Éva: "El tudom magam képzelni nagy pocakkal"

terhesség TV2 Baukó Éva Édes Élet kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja családra és gyerekre vágyik, és bevallotta, el tudja képzelni magát nagy pocakkal.

Éva alig várja, hogy betoppanjon az a férfi az életébe, akivel családot alapíthat. A sztár még a nagy pocakkal és a pluszkilókkal is megbarátkozna egy kisbaba érdekében.

„Én lennék a legjobb anyuka a világon, mindent megvennék nekik. Látom magamat, mint anya, ha olyan társ van mellettem, akiben megbízhatom. El tudom magam képzelni nagy pocakkal" - mondta Éva.

Szívszorító! Sosem látott fotóval emlékezett elhunyt férjére Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-celine-dion-enekesno-sosem-latott-fotot-osztott-meg-ferjevel-rene-angelillel.htmlA gyászoló énekesnő közösségi oldalán osztott meg egy közös képet a nemrég elhunyt férjéről, René Angélilről. TV + Sztárok--Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--Berki: “Külföldön élő magyar állampolgár vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20160204-berki-krisztian-kulfoldon-elo-magyar-allampolgarnak-vallotta-magat.htmlAz Édes élet sztárja ugyan felkerült a NAV fekete listájára, de úgy gondolja nehezen szedhetne össze adótartozást, ha egyszer nem ebben az országban tevékenykedik. TV + Sztárok--Másfél évig nős férfival járt Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-masfel-evig-nos-ferfival-jart-bauko-eva-aki-a-pszichiatere-volt.htmlA celeb megnyílt, és őszintén mesélt Hódi Pamelának a legféltettebb vágyairól és még a zűrös ügyeiről is. TV + Sztárok--VV Seherezádé balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160203-vv-seherezadet-snowboardozas-kozben-baleset-erte.htmlA Való Világból megismert szőkeség, aki manapság lemezlovasként tesz szert hírnévre, a Facebookon osztotta meg rajongóival sérülését. TV + Sztárok--Rossz hír! Egy fontos szereplő nem tér vissza a Szívek szállodájába!http://www.life.hu/sztarok/20160203-melissa-mccarthy-nem-ter-vissza-az-uj-szivek-szallodajaba.htmlA rajongók már alig várják, hogy újra együtt élhessenek Stars Hollow lakóival. Azonban az öröm nem lehet teljes, ugyanis egy fontos karakter nem fog szerepelni az új részekben! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.