Buddy Valastro torta cukrász Tortakirály Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető immár közel egy éve hódol cukrászszenvedélyének és olyannyira belejött, hogy maga a tortakirály ajánlott neki munkát, amikor ellátogatott hazánkba.

Liptai Claudiára a világhírű cukrász, Buddy Valastro is lecsapna, ha munka nélkül maradna. A műsorvezető egy pávatortát készített szerelmével, Pataki Ádám cukrászmesterrel a Tortakirálynak, és most először nyilatkoztak élményeikről a kamerák előtt.

„Mikor elkezdtem ezt az egészet, háziasszonyként nem voltam sütögetős. Ádám fantasztikus ebben az egészben, amikor felveszi a cukrász kabátot, akkor nekem ő az atyaúristen" – mondta Caludia, aki a tortakirályt egy gyönyörű tortával lepte meg.

Szívszorító! Sosem látott fotóval emlékezett elhunyt férjére Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-celine-dion-enekesno-sosem-latott-fotot-osztott-meg-ferjevel-rene-angelillel.htmlA gyászoló énekesnő közösségi oldalán osztott meg egy közös képet a nemrég elhunyt férjéről, René Angélilről. TV + Sztárok--Lady Gaga énekli a himnuszt a Super Bowlonhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-lady-gaga-fellep-a-super-bowlon-o-adja-elo-a-himnuszt-tobb-millio-nezo-elott.htmlA vasárnapi Super Bowlon az énekesnő kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy színpadra léphet az amerikaiak egyik legkedveltebb sporteseményén. TV + SztárokOrigoDér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--Valaki mást szorított keblére Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarka-kata-musorvezeto-a-kutyajat-olelte-magahoz.htmlA Life.hu sztárszerzője képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak kis kedvencével, Hajdú Millával. TV + Sztárok--Tóth Gabi szerelmes fotójánál édesebbet nem láttunk mahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-toth-gabi-enekesno-cukin-bujt-ossze-szerelmevel-trap-kapitannyal.htmlAz énekesnő és párja, Trap Kapitány olyan édesek együtt, hogy így a Valentin-naphoz közeledve egészen szerelmetes hangulatba kerültünk. TV + Sztárok--Kirabolták a népszerű rappert, Snoop Doggothttp://www.life.hu/sztarok/20160203-snoop-doggot-kiraboltak-a-nepszeru-rapper-duhong-elvittek-az-ertekes-felszereleset.htmlAz eset éppen rosszkor jött, mivel a sztár nagy erőkkel készül a 2016-os Super Bowlra, ahol színpadra lép. Többek között olyan tárgyak tűntek el, amik erre az estére kellettek volna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.