Bódi Margó 36 évvel ezelőtt hihetetlenül dögös nő volt

fiatal dögös Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje, Bódi Guszti büszkélkedett el a Facebook-oldalán Margó fiatalkori fotójával. Az énekesnő 36 évvel ezelőtt gyönyörű nő volt.

Bódi Guszti örömmel tette közzé felesége, Bódi Margó fiatalkori fotóját. Az énekesnő 18 évesen látható a képen, ami 1980-ban készült. Margó, aki nagyon csinos fiatal nő volt, már akkor Guszti felesége volt.

Forrás: Facebook/Bódi Guszti
Meghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Liptai Claudia örökké a végzet asszonya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20160205-liptai-claudia-a-gondolj-ram-cimu-magyar-filmben-is-a-vegzet-asszonyat-alakitja.html"Ha megdöglök, akkor sem leszek soha Édith Piaf, bármennyire is odavagyok érte" - mondta a színésznő a Best magazinnak, beletörődve a femme fatale szerepébe. TV + Sztárok--Fördős Zé teljesen új szerepben fog feltűnni az RTL-en?http://www.life.hu/sztarok/20160205-fordos-ze-fogja-vezetni-az-rtl-klub-farm-cimu-valosagshowjat.htmlA Konyhafőnök című műsorból megismert gasztroblogger állítólag új műsort fog kapni a csatornánál. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJakupcsek Gabriella: "Jólesik, hogy nyomot hagytam"http://www.life.hu/sztarok/20160205-jakupcsek-gabriellanak-jolesik-hogy-a-nezok-visszavarjak.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: a Ridikül nézői visszakövetelik Jakupcsek Gabriellát. Most a műsor egykori háziasszonya is megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--Ada: "Most az aranytartalékaimból élünk"http://www.life.hu/sztarok/20160205-ada-amiota-megszunt-a-reflektor-edzokent-dolgozik.htmlA szép műsorvezető bizakodó, de nem tagadja, hatalmas érvágás, hogy elveszítette munkahelyét. A Reflektor magazin megszűnésével karácsony előtt ugyanis neki is távoznia kellett. Jelenleg edzőként dolgozik, és építgeti vendégkörét. TV + SztárokOrigoVegyvédelmi ruhás NAV-osok szálltak ki Lajcsiék birtokára http://www.life.hu/sztarok/20160205-galambos-lajos-birtokat-vegyvedelmi-ruhas-navoskok-leptek-el.htmlCsütörtökön reggel Galambosék a biztonsági kamerák montitorában vették észre, fehér védőruhás férfiak jelentek meg a kertjüknél. Kiderült: a rendőrök után most a NAV emberei tartanak újabb szemlét náluk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.