Vegyvédelmi ruhás NAV-osok szálltak ki Lajcsiék birtokára

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos NAV Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön reggel Galambosék a biztonsági kamerák montitorában vették észre, fehér védőruhás férfiak jelentek meg a kertjüknél. Kiderült: a rendőrök után most a  NAV emberei tartanak újabb szemlét náluk. 

"Ez valószínűleg amolyan pszichikai hadviselés a hatóságok részéről, hiszen szerdán 6-7 rendőrautó körözött a birtok körül, a kerítés melletti úton. Azt gondoltuk, megint hozzánk jönnek, de egy idő után elmentek" – mesélte Lajcsi a Blikknek.

"Amikor azzal próbáltak megfogni, hogy illegálisan szerzek be, vagy nem megfelelő összetételű üzemanyagot tárolok a birtokomon, leplombálták az egyik tartályt, amelyben gépek mosására rendszeresített kőolajszármazékot tároltunk. De miután bevizsgálták, kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben" – folytatta tette hozzá.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.