Jakupcsek Gabriella: "Jólesik, hogy nyomot hagytam"

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel -
MTVA Ridikül (műsor) Dióssy Klári műsorvezető műsor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: a Ridikül nézői visszakövetelik Jakupcsek Gabriellát. Most a műsor egykori háziasszonya is megszólalt az ügyben. 

A Ridikül nézőinek többsége nem tud megbarátkozni azzal, hogy a csatorna menesztette Jakupcsek Gabriellát, és a helyére Dióssy Klárit ültette a népszerű műsor háziasszonyi székébe. Dióssy Klári azóta többször is nyilatkozta, hogy nem az új Jakupcsek Gabriella szeretne lenni, de a Ridikül közösségi oldalán szinte hemzsegnek az olyan nézői kommentek, amelyekben visszakövetelik Jakupcseket a műsorba - írja a Best magazin.

Forrás: MTVA

„Próbáltam reálisan, elfogultság nélkül nézni. Jók a vendégek, fenntartják a műsort maguktól, szórakoztatóak. Megy a műsor a vendégektől. Nem tudja D. Klári kézben tartani, vezetni a műsort, ehhez neki még sokat kellene tanulnia, biztosan megvan rá a képessége, mármint a fejlődésre, de ez nagyon mély víz, amit még nem tud átugrani" – írta például egy hölgy.

A Best magazin felkereste Jakupcsek Gabriellát, akit többek közt arról kérdezett, mit érez azzal kapcsolatban, hogy a nézők ennyire szeretnék viszontlátni a képernyőn.

"Nagyon kedves, borzasztóan jólesik, hogy a szakmai munkám nyomot hagy, de a műsorral, az MTVA-val kapcsolatban nem nyilatkozom" - mondta.

Jakupcsek Gabriella a kirúgásról: „Azt hittük, jutalmat kapunk"

Az MTVA két legsikeresebb műsorának menesztett háziasszonyát a Life.hu telefonon érte el, a hangját szomorúság és megdöbbenés hatotta át. Olvasd el a cikket!
Erős Antónia sosem ragyogott még ennyire - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160130-eros-antonia-sosem-ragyogott-meg-ennyire.htmlAz RTL Klub híradósa csak úgy sugárzik mostanában, legújabb, közösségi oldalára feltöltött képe alapján pedig simán letagadhatna akár 10 évet is a korából. Pozitív kisugárzása mellett a rajongók sem tudtak elmenni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSebestyén Balázs: "Meg kellene becsülni egy ilyen embert, mint Hosszú Katinka"http://www.life.hu/sztarok/20160122-sebestyen-balazs-szerint-meg-kellene-becsulni-hosszu-katinkat.htmlA reggeli Morning Showban a hallgatók kérdéseire válaszoltak a műsorvezetők, így került szóba a Hosszú Katinka-ügy is, ami egy ideje megosztja a magyar közvéleményt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNagyon kiakadtak rajongói Sarka Katára - Durva kommentekhttp://www.life.hu/sztarok/20151229-nagyon-kiakadtak-rajongoi-sarka-katara-egy-beszolasa-miatt.htmlParázs vita alakult ki Sarka Kata egyik, edzőteremből posztolt fényképe alatt. A szóváltás hevében pedig többen megorroltak Hajdú Péter feleségére. TV + SztárokOrigoNovodomszky Éva: "Nem tudok róla, hogy kirúgtak volna, remélem, hogy nem"http://www.life.hu/sztarok/20151223-novodomszky-eva-remeli-hogy-ot-nem-rugtak-ki.htmlAz MTVA 130 dolgozójától vált meg karácsony előtt, köztük volt Jakupcsek Gabriella is. A Blikk több ismert műsorvezetőnél is arról érdeklődött, ők megtarthatják-e a munkájukat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCameron Diaz: "Ha csupán a hírnév határoz meg, sosem leszel boldog"http://www.life.hu/sztarok/20151220-cameron-diaz-szerint-ha-csupan-a-hirnev-hataroz-meg-valakit-az-sosem-lesz-boldog.htmlEgy igazán megrendítő interjúban beszélt arról, hogyan kezeli a szakmájával járó csillogást Cameron Diaz, aki szavaival több millió ember szívébe lopta be még jobban magát. TV + SztárokOrigoNagyon megöregedett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry - Alig ismerni ráhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjara-nagyon-megoregedett.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.