Rékasi Károlyra ismét műtét vár

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset műtét közlemény repertoár baleset József Attila Színház Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila színház közleményben adta hírül, hogy levették a repertoárról a darabot, amiben Rékasi Károly játszott, mert a színésznek újabb műtétre lesz szüksége. 

„A József Attila Színház sajnálattal tudatja, hogy Rékasi Károly nyári motorbalesetből származó sérülései nem gyógyultak megfelelő ütemben, ezért újabb operációra van szüksége. A nem várt fejlemények miatt a február 6-ra, szombatra tervezett Feketeszárú cseresznye című előadást a színház nem tudja megtartani, a jegyeket visszaváltja" – áll a színház közleményében, amelyben azt is kifejtik, hogy a színház a legfontosabb szempontnak minden körülmények között színészei, alkotói és dolgozói egészségét és biztonságát tekinti, ezért Rékasi Károly színpadra lépésével, teljes gyógyulása érdekében előreláthatólag az évad végéig nem számolnak. Az ebből következő műsorváltozásokért a közönség megértését és türelmét kérik.

Fotó: Marton Szilvia/Origo
Bódi Margó 36 évvel ezelőtt hihetetlenül dögös nő volthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-bodi-margorol-36-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-bodi-guszti-a-facebookra.htmlFérje, Bódi Guszti büszkélkedett el Facebook-oldalán Margó fiatalkori fotójával. Az énekesnő 36 évvel ezelőtt gyönyörű nő volt. TV + SztárokOrigoMeghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Kiakadtak a sztárénekesnők a HIV-botrány miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-kiakadtak-a-sztarenekesnok-a-hiv-botrany-kapcsan-der-heni-volgyi-zsuzsi-es-szabo-eszter-is.htmlAz egyik bulvárlapban bombaként robbant a hír, miszerint egy ismert magyar énekesnő HIV-fertőzött. Először Dér Heni mondta el az esetről a véleményét, majd sorra posztoltak pályatársai. TV + Sztárok--Elviselni az elviselhetetlent: így vettek búcsút elhunyt szeretteiktől a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-igy-vettek-bucsut-elhunyt-szeretteiktol-celine-dion-david-bowie-felesege-es-ozzy-osbourne-lemmy.htmlSzomorúan kezdődött, még nagyobb veszteségekkel folytatódott az idei év néhány hírességnél: először Lemmy Kilmistert veszítette el a világ, őt követte a legendás David Bowie, majd Céline Dion férje, René Angélil maradt alul a rákkal folytatott küzdelmében. Így köszöntek el gyászoló sztárjaink szeretteiktől. TV + Sztárok--Havas Henrik: „Én eresztettem szabadjára Kiszel Tündét"http://www.life.hu/sztarok/20160204-havas-henrik-musorvezeto-bevallotta-o-fedezte-fel-kiszel-tundet.htmlA műsorvezető, Kiszel Tündéhez fűződő viszonya mellett arról is beszélt, mit gondol az oktatás mai helyzetéről. TV + Sztárok--Büszke szülőként vonult Don Johnson és Melanie Griffithhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-don-johnson-es-melanie-griffith-elkisertek-lanyukat-dakota-johnsont-a-filmjenek-premierjere.htmlLányukat, Dakota Johnsont kísérték el a legújabb filmjének premierjére. Jó szülőként együtt mosolyogtak a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.