Így báloznak a Gáspár lányok

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
Gáspár Evelin Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farsangi bálban volt a Gáspár család, legalábbis annak nőtagjai. Az eseményről Evelin, Virág és Bea is posztolt képeket a közösségi oldalára. 

Sokan csak most csodálkoztak rá arra, hogy Virág igazi nő lett. "Tesóm keringőzik" - írta ki egyik képe alá Evelin, a lányokról persze lerí, hogy imádják egymást, és több fotón is együtt pózolnak.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Kelemen Anna bodyban hergeli a Facebook népéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-kelemen-anna-bodyban-hergeli-a-facebook-nepet.htmlEzúttal nem melleit posztolta az egykori botrányhősnő... TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nevével meggyűlt a bajuk a franciáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-nevevel-meggyult-a-baja-a-franciaknak-amiensben.htmlAz Iron Lady is megmosolyogta, amikor Amiens-ben viccesen elírták a nevét. TV + Sztárok--Csokoládélány lett Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160205-tolvai-reni-enekesnot-iszappal-kentek-ossze-mert-iszappakolast-kapott.htmlAz énekesnőnek, egy különleges kozmetikai beavatkozásnak köszönhetően, furcsa élményben volt része. TV + Sztárok--Cindy Crawford elképesztő alakot és végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-szexi-combokat-villantott-cindy-crawford.htmlA szupermodell egy elképesztően szexi képpel emlékezett meg pályája kezdetéről és egy világhíres fotósról, Helmut Newtonról. TV + Sztárok--George Clooney szerint nem helyes ötvenen felüli nővel randiznihttp://www.life.hu/sztarok/20160205-george-clooney-ellen-degeneres-musoraban-elarulta-hogy-nem-helyes-otven-feletti-novel-osszejonni.htmlA sármos színészről sok titokra derült fény Ellen DeGeneres talkshow-jában, a többi között az is, hogy még nem randizott ötvenen felüli nővel. TV + Sztárok--Bódi Margó 36 évvel ezelőtt hihetetlenül dögös nő volthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-bodi-margorol-36-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-bodi-guszti-a-facebookra.htmlFérje, Bódi Guszti büszkélkedett el a Facebook-oldalán Margó fiatalkori fotójával. Az énekesnő 36 évvel ezelőtt gyönyörű nő volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.