"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dala?

Nika A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. 

Nika Emlékkép című dalának azért is örült a zsűri, mert magyarul szólt, és természetesen az énekesnő csodás hangját is dicsérték, főleg Zséda volt elradagtatva. Both Miklós a refrén szövegét kifogásolta: ‘Ma bezárul az ajtó, és hány maradandó emlékkép’ - mármint nyelvtanilag. Hát, jogos. Pierrot pedig megjegyezte, hogy a mondanivaló a “slágerklisé-kosárból” építkezik.

Forrás: MTI Fotó: Illyés Tibor
"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dalahttp://www.life.hu/sztarok/20160206-nika-dalanak-szoveget-a-dal-zsurije-kritizakta.htmlA Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-hatalmasat-nott-erdelyi-monika-es-judy-kislanya.htmlA TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. TV + Sztárok--Nika: "Amikor Viki megmutatta a versenydalát, elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160206-veres-monika-nika-es-singh-viki-a-dalban-baratnok-es-rivalisok.htmlGyerekkoruk óta barátnők Singh Viki és Veres Mónika Nika. A lányok Operaház Gyermekkórusának sulijában, az Erkelben ismerkedtek meg egymással. MIndketten szerepeltek már tehetségkutatóban, most pedig A Dalban riválisokként állnak színpadra. Állítják: ez nem nyomja rá a bélyegét a barátságukra, sőt, szurkolnak egymásnak. TV + Sztárok--Visszaéltek Babos Tímea teniszezőnő személyazonosságával egy társkeresőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-babos-timea-teniszezono-szemelyazonossagaval-visszaeltek-tinderen.htmlValaki a háromszoros Grand Slam-győztes teniszező nevében pasizik a Tinder nevű alkalmazáson. TV + SztárokAFPVisszaéltek Babos Tímea teniszezőnő személyazonosságával egy társkeresőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-babos-timea-teniszezono-szemelyazonossagaval-visszaeltek-tinderen.htmlValaki a háromszoros Grand Slam-győztes teniszező nevében pasizik a Tinder nevű alkalmazáson. TV + SztárokAFPFolytatódik az Ízes élet - Ezúttal a TV2-n lesz látható műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-folytatodik-az-izes-elet-a-tv2-n.htmlHárom év után került le az RTL Klub képernyőjéről az Ízes élet, hamarosan a TV2-n indul újra a főzőműsor. Mautner Zsófi műsora három évig volt az RTL Klub képernyőjén, 2016-ban azonban már nem láthattak új részeket a nézők. Az Ízes élet közösségi oldalán tette közzé a hírt, hogy hamarosan új házigazdával tér vissza a TV2-n.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.