Pintér Marianna dekoltázs Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel legutóbbi szériájának egyik legmutatósabb szereplője kétségkívül Pintér Mariann. A dús keblű szépség azóta sem rejti véka, vagyis zárt ruha alá bájait, a legutóbbi fotója pedig igazán vérforralóra sikeredett. 

Az Éden Hotel szereplőjéről persze találunk ennél merészebb fotót is, volt, hogy például tök pucéran mutatta meg magát. Azért persze a dekoltázsa mellett sem tudunk szó nélkül elmenni, mutatjuk is:

Forrás: Pintér Marianna/Instagram

Nemsokára indul az új ValóVilág - Már lehet jelentkeznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-indul-a-valovilag-powered-by-big-brother-mar-castingolnak.htmlA ValóVilág ezúttal a Big Brother alapjain indul újra az RTL Klubon. A valóságshow-ba a mai naptól lehet jelentkezni.TV + SztárokRTLKLUBA tehetségkutatósok tarolnak A Dal harmadik elődöntőjében?http://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-singh-viki-gajer-balint-nika-toth-andi-horanyi-juli.htmlMa este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének harmadik elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció ByeAlex fellépése lesz.TV + SztárokOrigoÍgy báloznak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-gaspar-virag-es-gaspar-evelin-farsangi-balba-mentek.htmlFarsangi bálban volt a Gáspár család, legalábbis annak nőtagjai. Az eseményről Evelin, Virág és Bea is posztolt képeket a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoKelemen Anna bodyban hergeli a Facebook népéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-kelemen-anna-bodyban-hergeli-a-facebook-nepet.htmlEzúttal nem melleit posztolta az egykori botrányhősnő... TV + SztárokOrigoDukai Regina dekoltázsa kikandikált a mikrofon mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-dukai-regina-modell-szexi-dekoltazsa-kikandikalt-a-mikrofon-mogul.htmlA modell stúdióban járt, ahol egy mélyen dekoltált felsővel borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Liptai Claudia örökké a végzet asszonya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20160205-liptai-claudia-a-gondolj-ram-cimu-magyar-filmben-is-a-vegzet-asszonyat-alakitja.html"Ha megdöglök, akkor sem leszek soha Édith Piaf, bármennyire is odavagyok érte" - mondta a színésznő a Best magazinnak, beletörődve a femme fatale szerepébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.