Tóth Andi rosszul lett A Dal színpadán

Forrás: MTI Fotó: Illyés Tibor -
A Dal 2016 Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor-győztes énekesnő annyira megörült továbbjutásának, hogy amikor kimondták a nevét elszédült.

A műsorvezető Harsányi Levente is megdöbbent, amikor Tóth Andit ki kellett kísérni a színpadról, mert rosszul lett. Az énekesnő és duettpartnere, Berkes Olivér izgatottan várták, hogy vigaszágon, a nézők szavazatai alapján, bejutnak-e A Dal középdöntőjébe. Amikor kimondták a nevüket, nagy volt az öröm, ám Harsányi Levente kérdésére, hogy az énekesnőt, most mit érez, Andit csak annyit tudott válaszolni: „Szédülök”. Ekkor társa Olivér átkarolta és nyilatkozott helyette. Majd a két énekes, a továbbjutók mellé állt, ám két perccel később a műsorvezetők arra lettek figyelmesek, hogy Andikát ki kellett kísérni a színpadról.

Forrás: MTI Fotó: Illyés Tibor
Petruska és Agárdi Szilvia lenyűgözték A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-petruska-agardi-szilvia-a-parno-graszt-a-b-the-first-es-nika-es-toth.htmlLezajlott A Dal harmadik elődöntője, összeállt a középdöntős mezőny. A második elődöntővel szemben, most több tehetségkutatós versenyző is elvérzett. A legszigorúbb zsűritag szokás szerint most is Pierrot volt. TV + SztárokOrigo"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dala?http://www.life.hu/sztarok/20160206-nika-dalanak-szoveget-a-dal-zsurije-kritizakta.htmlA Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-hatalmasat-nott-erdelyi-monika-es-judy-kislanya.htmlA TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. TV + Sztárok--Meztelenre öltözött Salma Hayek http://www.life.hu/sztarok/20160206-salma-hayek-szineszno-poloja-miatt-ugy-tunik-mintha-meztelen-lenne.htmlAnnak ellenére, hogy pénteken fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani a színésznőt, a jelek szerint még mindig nem vesztette el humorérzékét. TV + SztárokOrigoPintér Mariannon van mit néznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-pinter-mariann-az-eden-hotel-szereploje-hatalmas-dekoltazsat-fotozta.htmlAz Éden Hotel legutóbbi szériájának egyik legmutatósabb szereplője kétségkívül Pintér Mariann. A dús keblű szépség azóta sem rejti véka, vagyis zárt ruha alá bájait, a legutóbbi fotója pedig igazán vérforralóra sikeredett. TV + SztárokOrigoNika: "Amikor Viki megmutatta a versenydalát, elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160206-veres-monika-nika-es-singh-viki-a-dalban-baratnok-es-rivalisok.htmlGyerekkoruk óta barátnők Singh Viki és Veres Mónika Nika. A lányok Operaház Gyermekkórusának sulijában, az Erkelben ismerkedtek meg egymással. MIndketten szerepeltek már tehetségkutatóban, most pedig A Dalban riválisokként állnak színpadra. Állítják: ez nem nyomja rá a bélyegét a barátságukra, sőt, szurkolnak egymásnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.