A Dal 2016 rosszullét A Dal Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi, a legutóbbi X-Faktor nyertese rosszullett A Dal elődöntőjén. A fiatal énekesnő elárulta, jobban izgult most, mint a tehetségkutatóban. A Life.hu riportere beszélgetett vele.
ByeAlex: "Nekem nem fontos, hogy ki nyer"http://www.life.hu/sztarok/20160207-riport-byealex-a-dal.htmlA Life.hu riportere ByeAlex-szel beszélgetett A Dal elődöntöjében. A Kedvesem című dalával az Eurovíziós Dalfesztivált megjárt énekes elmondta őszinte véleményét a mostani versenyzőkkel kapcsolatban.TV + Sztárok--"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dala?http://www.life.hu/sztarok/20160206-nika-dalanak-szoveget-a-dal-zsurije-kritizakta.htmlA Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. TV + SztárokOrigoPintér Mariannon van mit néznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-pinter-mariann-az-eden-hotel-szereploje-hatalmas-dekoltazsat-fotozta.htmlAz Éden Hotel legutóbbi szériájának egyik legmutatósabb szereplője kétségkívül Pintér Mariann. A dús keblű szépség azóta sem rejti véka, vagyis zárt ruha alá bájait, a legutóbbi fotója pedig igazán vérforralóra sikeredett. TV + SztárokOrigoÍgy báloznak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-gaspar-virag-es-gaspar-evelin-farsangi-balba-mentek.htmlFarsangi bálban volt a Gáspár család, legalábbis annak nőtagjai. Az eseményről Evelin, Virág és Bea is posztolt képeket a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita, Klausjürgen Wussow, Bonnie Tyler és Hajdú Péter - A Facebookon nosztalgiázik Mr. Frizbihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-tornoczky-anita-klausjurgen-wussow-bonnie-tyler-es-hajdu-peter.htmlÚgy tűnik, Hajdú Pétert is elkapta a Facebookon végigsöprő régi képes nosztalgialáz és egykori kedves emlékét posztolta, amikor is Klausjürgen Wussow volt egykori műsora, a Névshowr vendége. TV + SztárokNemsokára indul az új ValóVilág - Már lehet jelentkeznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-indul-a-valovilag-powered-by-big-brother-mar-castingolnak.htmlA ValóVilág ezúttal a Big Brother alapjain indul újra az RTL Klubon. A valóságshow-ba a mai naptól lehet jelentkezni.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.