Beyoncé majdnem hatalmasat zakózott a Super Bowl közben

videó Super Bowl Beyoncé esés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a sportesemény félidejében lépett színpadra Bruno Mars és a Coldplay társaságában. A fantasztikus show közben azonban egy kisebb baki is becsúszott.  

Az egyik tánclépésnél Beyoncé valahogy nem úgy érkezett, ahogy kellett volna, de a helyzet így sem végződött rosszul: a sztár egy másodperc alatt megmentette a szituációt. Le a kalappal!

4 dolog, amit tudnod kell az idei Super Bowlról

A 2016-os fő amerikaifutball-bajnokságra, a Super Bowlra idén 2016. február 7-én került sor - íme 4 tény, amelyet illik tudnod, ha szóba kerül a mérkőzés.
Guggolva mondott beszédet a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-helen-mirren-70-eves-szineszno-guggolva-mondott-beszedet-a-golden-kamera-dijatadon.htmlNemcsak megjelenésével kápráztatta el a hamburgi Golden Kamera-díjátadó közönségét, hanem fittségével is: Helen Mirren egy apró baki miatt guggolva köszönte meg az elismerést. TV + Sztárok--Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Petruska véleménye a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-petruska-velemenye-a-tehetsegkutatokrol.htmlA Dal versenyzőjét, Petruskát sokan hasonlították ByeAlexhez. De vajon ő mit gondol erről? És mi a véleménye a tehetségkutatókról? Elárulta!TV + Sztárok--Így még sosem láthattad Aleskát - Micsoda fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160207-aleska-igy-festett-egy-eveskent-gyermekkori-fotot-posztolt-a-sztar-nezd-meg-te-is.htmlA légtornász is beszállt abba a hetek óta tartó játékba, mely során különböző gyermekkori felvételeket tesznek közzé az internetezők. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-hatalmasat-nott-erdelyi-monika-es-judy-kislanya.htmlA TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. TV + Sztárok--Meztelenre öltözött Salma Hayek http://www.life.hu/sztarok/20160206-salma-hayek-szineszno-poloja-miatt-ugy-tunik-mintha-meztelen-lenne.htmlAnnak ellenére, hogy pénteken fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani a színésznőt, a jelek szerint még mindig nem vesztette el humorérzékét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.