Lajcsi állítja, több tíz milliót bukott, amíg börtönben volt

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos pénz börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos állítja, nagy veszteségek érték, amíg előzetesben volt.

"Amikor bevittek, a buliszervezőm mindenkit körbehívott, és a létező összes lekötött fellépésünket lemondta. Márciusig be voltunk táblázva, sőt már nyárra is lekötött koncertjeink voltak. Nem tudtuk, hogy hónapokig leszek előzetesben, de nem szerettük volna azt, hogy a megrendelőknek legyen kellemetlen a helyzet. Pláne így, hogy egy „börtönviselt” zenészt kelljen eladniuk és megvenniük" - kezte a Borsnak a zenész - "Csak a fellépti díjakból egy 6-7 milliós veszteségem származott, egy je­len­tős része a keresetemnek. Van­nak más vállalkozásaim is, de én igazából zenész vagyok, áramtolvaj meg biztos nem. A károm mindent egybevetve több tízmillió is lehet."

Forrás: TV2

Bár a Lajcsit ért felbecsülhetetlen kár az, hogy nem láthatta családját hónapokig, az anyagi veszteség is rosszul érintette.

"A halgazdaságom kísérleti szakaszban van, amit én irányítottam mindig. Most nem volt, aki pótoljon, felmérni is nehéz lenne egyelőre, mekkora veszteséget okoztak ezek a hó­napok. A mérleg nagyon mínuszos egyelőre. De sírni és panaszkodni nem fogok" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.