Tengeri csillagokkal a fenekén napozik Bódi Sylvi

modell napozás popsi Bódi Sylvi szörfözés tengeri csillag fenék bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate, aki manapság szörfözőként ténykedik, képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak, és mutatta meg, milyen különleges módszerét választotta a napozásnak.

Tengerpart, bikini, nap és tengeri csillagok a popsin - különleges fotót töltött fel Instagram oldalára Bódi Sylvi.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Az egykori playmate közösségi oldalának tanúsága szerint jelenleg valahol a Fülöp-szigeteken időzik, innen jelentkezett be követőinek.

Zséda véleménye A Dal 18 továbbjutójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-zseda-velemenye-a-dal-18-tovabbjutojarol.htmlA Life.hu riportere Zsédát kérdezte A Dal elődöntőjének harmadik fordulója után a versenyzőkről. Zséda elárulta, mennyire volt neki nehéz a döntés, és a zsűri kulisszatitkai is szóba kerültek.TV + SztárokOrigoGájer Bálint keményen kritizálta A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-gajer-balint-a-tv2-the-voice-musorabol-megismert-enekeskemenyen-kritizalja-a-dal-zsurijet.htmlA Dal 2016 harmadik elődöntőjéből esett ki a The Voice-ban megismert énekes, aki a történtek után megírta szókimondó véleményét a verseny zsűrijéről. TV + SztárokOrigoLajcsi állítja, több tíz milliót bukott, amíg börtönben volthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-lajcsi-allitja-tobb-tiz-milliot-bukott-amig-bortonben-volt.htmlGalambos Lajos állítja, nagy veszteségek érték, amíg előzetesben volt.TV + SztárokOrigoDiana hercegnő nyomdokaiba lép Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ellatogatnak-indiaba-es-a-tadzs-mh.htmlA királyi pár Indiába utazik tavasszal. A látogatásukra 24 évvel azután kerül sor, hogy Diana és Károly is ott jártak. TV + Sztárok--Így még sosem láthattad Aleskát - Micsoda fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160207-aleska-igy-festett-egy-eveskent-gyermekkori-fotot-posztolt-a-sztar-nezd-meg-te-is.htmlA légtornász is beszállt abba a hetek óta tartó játékba, mely során különböző gyermekkori felvételeket tesznek közzé az internetezők. TV + SztárokOrigoKézrátétellel gyógyít Shygys Julianhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-kezratetellel-gyogyit-shygys-julian.htmlGajdos Attila, akit a Shygys-korszak tinilányai Julianként ismerhettek, már nem csak a női szíveket dobogtatja énekléssel, egészen más területet tevékenykedik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.